CORMIER JAVNO OPTUŽIO MIOČIĆA ZA PRLJAVI POTEZ: / 'On je meni to napravio, ponekad radimo stvari koje ne smijemo'

Image
Foto: Profimedia

Pokušao je bivši prvak teške UFC-ove kategorije objasniti svoje postupke i nekako se opravdati

30.6.2020.
17:57
Profimedia
VOYO logo

Daniel Cormier i Stipe Miočić treći će puta u oktogon 15. kolovoza ove godine u Las Vegasu. Bit će to zadnja UFC borba u karijeri Daniela Cormiera, no on vuče još neke "repove" iz proteklih borbi s Miočićem.

Naime, dosta je kritika na račun Cormierovog stila borbe bilo nakon obje borbe, najviše zbog toga jer je Cormier Stipu nekoliko puta ilegalno ubo prstom u oko. Pokušao je bivši prvak teške UFC-ove kategorije objasniti svoje postupke i nekako se opravdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam to namjerno radio. Nisam ga namjerno ubadao u oko. Da, u toj prvoj borbi sam ga na neki način ubo prstom, ali problem je u tome što ponekad kada spariram... Kao niži borac i s rukavicama od 16 unci, nekad naglo trznem rukom prema sparing partneru i uspijem ga pogoditi iako mi je zapravo malo izvan dosega. Mislim da je zbog toga došlo do uboda u prvom meču", odgovorio je Cormier na optužbe u razgovoru za portal MMA Fighting.

Image
CORMIER U PROBLEMIMA UOČI BORBE S MIOČIĆEM: /

DC se ozlijedio na nezgodnom mjestu, to može biti opasno

Image
CORMIER U PROBLEMIMA UOČI BORBE S MIOČIĆEM: /

DC se ozlijedio na nezgodnom mjestu, to može biti opasno

'Stipe je isto to radio'

"Mislim da se u drugom meču radilo o tome da mi je zglob prsta završio u njegovom oku. Udario sam ga dok mi je palac bio zavučen u šaku, ali zglob ga je pogodio u oko. Da se razumijemo, meni nije cilj ubosti nekoga u oko. To je je*eno glupo. Zašto bih to činio? Pa ne želim da ima oštećenje oka, ne želim da ostane bez vida. To je ludo. Pa Michael Bisping, jedan od mojih prijatelja i suradnika, ima te probleme. Ne želim da se tako nešto dogodi još nekome", ispričao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Cormier otišao toliko daleko da je Stipu Miočića optužio da je i on učinio isti prljavi potez.

"I on je meni uvalio palac u oko. Nije da se to njemu ne događa. Gledajte, mi nosimo te male rukavice, a treniramo s onima od 16 unci. Stoga ponekad radimo neke stvari s velikima koje ne smijemo s onima od 4 unce. U svakom slučaju, nije mi namjera tog lika ubadati prstima", zaključio je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo