ŠTO BI TEK BILO DA SE NIJE ČUVAO: / 'Nisam išao punim gasom, dug je turnir'

Image
Foto: Pixsell, Tino Jurić
8.10.2015.
8:15
Pixsell, Tino Jurić
VOYO logo

U 1. kolu natjecanja u Ali Bin Hamad Al Attiya Areni, Bombarder iz Vrbanje bodovno je pobijedio (30-27, 30-27, 29-28) Kolumbijca Juana Carrilla Palacija. Svoju je dominaciju hrvatski reprezentativac okrunio nokdaunom u trećoj rundi, te tako izborio dvoboj osmine finala u petak navečer protiv Australca Aarona Spagnola.

Pijetraj: Važno je nametnuti svoj ritam

"Imao sam dobar plan i taktički sam dobro ušao u meč. Kontrolirao sam dvoboj, nisam primao udarce, a pogađao sam suparnika u serijama. Nisam išao punim gasom, jer ovaj turnir dugo traje i treba čuvati snagu. U sljedećem kolu čeka me Australac, pristup će biti isti, bitna je samo pobjeda", rekao je 29-godišnji boksač zagrebačkog BK Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni trener hrvatske reprezentacije Leonard Pijetraj očekivao je ovakav rasplet uvodne Sepove borbe, ali smatra da je bilo prostora i za uvjerljiviju pobjedu.

"Sep je dobro boksao. Mislim da je bilo šanse i za prekid, no pobjeda nije bila upitna. Važno je od prve runde nametnuti svoj ritam i dominaciju. Ipak, u sljedećim mečevima treba jurišati punom snagom", rekao je Pijetraj kojem su uz ring pomagali Dalibor Čibarić i Hasan Yousef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović protiv Belberova

Svoga je suparnika u osmini finala saznao i europski prvak u superteškoj kategoriji Filip Hrgović. Boksat će protiv Bugarina Petra Belberova, brončanog s nedavnog Europskog prvenstva u Samokovu, koji je u 1. kolu bodovno bio bolji od Paula Nigela iz Trinidada i Tobaga.

Oba hrvatska reprezentativca u ring će ući u petak, a za osvajanje najmanje brončane medalje trebaju im barem po još dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo