STIPE MIOČIĆ JE DO SAD PROŽIVLJAVAO VELIKU NEPRAVDU: / 'Želim ono što mi pripada'

Image
Foto: AFP

Stipe Miočić napokon dobiva svu medijsku pažnju koja mu je do sada bila potrebna. Tako je u jednom danu odradio dva telefonska intervjua.

13.1.2016.
10:25
AFP
VOYO logo

Fight site piše kako je u prvom bio gost Jona Anika i Kennya Floriana, koji su se nakratko vratili na borbu protiv Andrei Arlovskog, njegovu pobjedu nokautom te glasno traženje napada na naslov prvaka, od strane predsjednika UFC-a, Dane Whitea koji ga je do sada i nije baš marketinški jak, odnosno, nije toliko popularan a samim time i financijski težak, barem što se tiče marketinga. Sad kad je, čini se, došao kraj toj nepravdi čelnika UFC-a, američki MMA borac koji se ponosi svojim hrvatskim korijenima poručuje.

Image
SRAMITE SE! MMA /

borac hrvatskih korijena doživljava veliku nepravdu

Image
SRAMITE SE! MMA /

borac hrvatskih korijena doživljava veliku nepravdu

“Želim borbu za naslov i nije mi bitno kad bi to bilo. Spreman sam sjediti i čekati koliko god treba, želim ono što sam zaslužio i što mi pripada. Što se tiče dolaska do Whitea, bio sam strašno uzbuđen i pun emocija. Nabrijan sam bio još od same borbe i jednostavno me ponijelo”, rekao je nešto na tu temu, a onda je bio upitan o prognozi borbu Velasqueza i Werduma:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obojica su opasni borci'

“Jako sam loš u predviđanjima, no ono što je sigurno je kako su obojica opasni, uostalom obojica su prvaci. Cain bi sigurno trebao biti bolji nego prošlu borbu, budući da je u njoj nastupio nakon duge pauze. Ali, isto tako će i Werdum biti još bolji zbog iskustva iz prethodne borbe. Odlučit će sitnice i to koji će imati bolju taktiku, odnosno plan za borbu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje kako je napad na naslov njegov, a glavni protukandidat mu je Nizozemac Alistair Overeem, koji se vratio svojim dobrim izdanjima u MMA. Iako se, na njegovu žalost, ne može mjeriti s popularnosti nizozemskog borca, on je uvjeren kako ima puno jače reference od Overeema.

“Uvjeren sam kako to zaslužujem više od njega. Overeem je sjajan borac, koji iza sebe ima dobar niz, ali mislim kako ja imam puno bolje rezultate od njega. Posljednja tri borca s kojima sam se sastao su bili u Top 5, a on ima poraze od tri borba koji su bili rangirani ispod njega. Neka se strpi, sad je moj red”, rekao je i podsjetio na lošu UFC seriju koju je Alistair imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo