MIOČIĆ GRABI PREMA VRHU: / Cormiera čeka pakao u kavezu! Dame i gospodo, odbrojavanje je počelo

Image
Foto: AFP/Screenshot

Samo 71 dan nas dijeli od spektakularnog UFC 226 eventa

27.4.2018.
19:52
AFP/Screenshot
VOYO logo

"Stipe Miočić i Daniel Cormier, to je ono što je svijet čekao", ovim riječima započinje prva video najava UFC-a za najiščekivaniji i najveći obračun u UFC kavezu u 2018. godini, povijesnu borbu koja će donijeti sudar najvećeg teškaša u UFC-u svih vremena i prvaka poluteške divizije. Pobjednik ovog meča ulazi u povijest.

FEDOR ILI MIOČIĆ? Čitatelji najpoznatijeg MMA portala odlučili tko je najveći teškaš svih vremena

Stoga, ne čudi što je odbrojavanje i nabrijavanje već počelo. Dana White itekako dobro vidi priliku za dobru zaradu, čime bi pokrio financijski gubitak na području PPV-ova... ovog puta na našu i njegovu sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo 71 dan nas dijeli od spektakularnog UFC 226 eventa u Las Vegasu, točnije u modernoj T-Mobile Areni u Las Vegasu. Ne možemo dočekati jednu od najvećih borbi za naslov teškaškog prvaka ikad, kako se ističe u najavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Stipe je po novoj rang ljestvici najboljih P4P (pound for pound) boraca sad treći najbolji UFC borac. Vatrogasac iz Clevelanda hrvatskog podrijetla nezaustavljivo grabi prema naprijed i Cormiera čeka pravi pakao u kavezu s Miočićem.

To je Stipin najbolji ranking do sad u ovoj "ultimativnoj" kategoriji, a poziciju dijeli s Conorom McGregorom, koji je unatoč neaktivnosti i nedavnim sramotnim događanjima izvan kaveza (napad na UFC borce u Brooklynu kojim je zaradio kaznenu prijavu i stup srama čitavog borilačkog svijeta) skočio za jedno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočićev protivnik na UFC-u 226, Daniel Cormier pao je za jednu poziciju i sada je na 5. mjestu. "Naše gore list" iz borbe u borbu pokazuje sve veću klasu, nadamo se kako će biti na nivou i protiv jedne istinske MMA veličine, pravog sportskog gospodina kao što je Cormier.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo