Prvak izbjegava Hrvata

OGLASIO SE: Stipe Miočić briljirao svojim komentarom o Werdumovom odustajanju

Stipe Miočić, barem kako sada stvari stoje, 6. veljače neće napasti UFC pojas u teškoj kategoriji. Fabrizio Werdum, poznati brazilski borac kojem je specijalnost parter, odustao je od borbe zbog, kako je navedeno, navodne ozljede stopala koju vuće još od prije.

Werdum je odustajanje objasnio riječima:

“Nema Caina, nema borbe. Otprije sam bio ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se”, istaknuo je Werdum i poprilično razočarao američkog Hrvata Stipu Miočića i njegov tim. Nakon što je Stipin menadžer Greg Kalikas javno prozvao Werduma, javio se i sam Miočić te je na svom Facebook profilu kratko napisao:

“Niti ja se ne bi borio protiv sebe”.

Barnett želi ‘zaplesati’ sa Stipom

Predsjednik Dana White UFC-a su se tako našli u velikim problemima uoči UFC-a 196 eventa, a govori se kako bi se Stipe sada trebao boriti protiv Josha Barnetta za pojas privremenog prvaka.

“Stipe je uskočio i nema partnera za ples. Ja ću plesati s njim. Razumijem Werduma jer ima 38 godina i ne želi riskirati, ali morao je naći bolju ispriku”, kazao je Barnett.

No, otom, potom. Postoji teorijska mogućnost u obliku borbe za privremeni naslov teškog UFC prvaka, ali pričekajmo ipak da vidimo kako će se čitava ova situacija rasplesti.

Povratak na Net.hr