SVE JE SPREMNO /

Stiglo je vrijeme za spektakl: Čekanje je gotovo, večeras je dugo očekivani FNC 18 u Banjoj Luci

Image
Foto: Screenshot - Instagram

Najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi nastavlja put, a u subotu od 20 sati očekuje nas novi borilački spektakl FNC 18 uz prijenos na platformi Voyo

13.7.2024.
8:03
Screenshot - Instagram
VOYO logo

Večeras, u subotu13. srpnja, održat će se dugo očekivani FNC 18 powered by Soccerbet spektakl u Banjoj Luci.

Image
SVE JE SPREMNO /

Odrađeno ceremonijalno vaganje za FNC 18, Bojković na kraju izazvao ludnicu

Image
SVE JE SPREMNO /

Odrađeno ceremonijalno vaganje za FNC 18, Bojković na kraju izazvao ludnicu

Najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi nastavlja put, a u subotu od 20 sati očekuje nas novi borilački spektakl FNC 18 uz prijenos na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje nas osam sjajnih borbi. U posljednji trenutak došlo je do promjene na Fight Cardu te ipak nećemo gledati Tomislava Sičaju kojem je protivnik otkazao borbu, a u tako kratkom roku zamjena nije pronađena. Otpao je i David Travniček koji je morao odustati pa meča protiv Uroša Vesića u kavezu FNC-a 18 neće biti.

Putem platforme Voyo u subotu, 13. srpnja od 20 sati gledatelji će nazočiti velikom događanju, borbi večeri između Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (22, 6-0), koji je u Beogradu u svega 12 sekundi svladao Brazilca Julia Pereiru i bivšeg izazivača za titulu perolake kategorije Arlena 'Benksa' Ribeira (33, 12-5). Obožavatelje MMA na eventu čekaju i druge dinamične i atraktivne borbe s poznatim imenima, poput Ivana  Sičaje 30, 4-1), Tomislava 'The Beasta' Spahovića (34, 9-7) i Veljka Aleksića (22, 1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji će doista biti zadovoljni uz sadržajni FNC 18. Beograđanin Bojković, koji ide po novu, sedmu pobjedu u nizu protiv borca koji ga izaziva još od FNC-a 7, kada Skull Crusher nije mogao sudjelovati zbog ozljede. Brazilski borac s iskustvom u brazilskoj jiu-jitsi posljednju FNC borbu izgubio je od prvaka Francisca ‘Croate’ Barrija (35, 13-4), dok je u posljednjem MMA dvoboju na Braveu CF 78 postigao neriješen rezultat protiv sunarodnjaka Yabna N’Tchalá.

U perolakoj kategoriji član zagrebačkog American Top Teama, Ivan 'Tirke' Sičaja (30, 5-1) vraća se u kavez FNC-a nakon eventa u Medulinu te će se suočiti s neporaženim Švicarcem Teom Saldanom Smithom (29, 3-0). S dvije pobjede u nizu (Nemanja Todorović, Mert Özyildirim) Tirke juriša na Švicarca kojemu je ovo prvi nastup na FNC-u, dok je posljednji nastup imao na Armmada 6, a završio je trijumfom protiv Denisa Jurakića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo