Borilački spektakl: Mirko Filipović protiv Emelianenka!

Prava borilačka poslastica očekuje nas krajem ove godine.

24.6.2013.
11:47
VOYO logo

Informaciju je, po pisanju portala Fight Site, potvrdio menadžer Mirka Filipovića, Orsat Zovko. Veliki okršaj trebao bi se održati u Moskvi u organizaciji ruske borilačke promocije Legend.

"Nakon osvajanja K-1 WGP titule imali smo ponude sa svih strana svijeta; od Brazilaca koji su bili najuporniji do Japana, SAD-a, a čak najviše iz Europe. Sugerirao sam najprije Mirku da se dobro odmori nakon Finala i da naredna dva mjeseca uopće nećemo razmišljati o sljedećem meču. Zadnjih mjesec dana sam intenzivno pregovarao i dogovorili smo se da će do kraja godine odraditi još dva ili tri dvoboja. Svaki od mečeva mora biti poseban izazov za njega", izjavio je Zovko i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moram niti napominjati da prezime Emelianenko samo po sebi dovoljno govori da se radi o najjačem dvojcu svijeta borilačkih sportova. Mislim da je sportski pružiti revanš jednoj od legendi ovog sporta i to još na njegovom teritoriju što za Cro Copa i za cijeli naš tim predstavlja dodatni izazov i daje maksimalan motiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko se protiv mlađeg Emelianenka borio još 2004. godine na turniru PRIDE Final Conflict 2004, kada je u uzbudljivom meču nokautirao Rusa.

Emelianenko je svoj zadnji meč odradio 25. svibnja ove godine upravo u organizacijji Legend, kada je već u prvoj rundi prekidom slavio protiv nedoraslog Boba Sappa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emelianenko ima 31 godinu, visok je 193 centimetra i ima 121 kilogram, a u karijeri je upisao 22 pobjede i šest poraza. Pogledajte o kakvom se borcu radi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo