APSOLUTNI VLADAR POLUTEŠKE KATEGORIJE PRIJETI HRVATU: / 'Pet godina je neporažen, ali znam gdje se krije moja šansa'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Budite ove subote uz RTL 2 i od 22:30 pratite put prema vrhu Ivana Erslana

12.11.2020.
20:26
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U velikoj večeri slobodne borbe, koju ćete ove subote pratiti na RTL-u 2, KSW je odlučio suočiti Hrvatsku s Poljskom, odnosno svojeg najboljeg poluteškaša poslati u kavez s Ivanom Erslanom. Na kocki je i pojas te kategorije koji Tomasz Narkun drži posljednjih pet godina.

Hrvat tako ide na apsolutnog vladara poluteške kategorije KSW-a. No bombarder iz Obrovca vjeruje kako se Poljak s ovakvim izazovom još nije suočio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pet godina je neporažen, pet godina je prvak i pobijedio je dobre ljude, sigurno bolja imena nego ja, ali mislim da mu ja stilski ne odgovaram, a da on meni baš stilski odgovara tako da tu ću tražiti svoju šansu. Mislim da sam u stand upu puno bolji borac od njega tako da postoje rupe u njegovoj igri i ja ću ih probati naći i izvući maksimum iz toga", kazao je borac za RTL.

Erslanu je ovo kruna dosadašnje karijere, ali i nešto čim se rijetko koji borac može pohvaliti nakon dolaska u KSW. Samo jedna borba je bila dovoljna za napad na sam vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ono što smo priželjkivali tim i ja, što smo mislili da će se dogoditi, ne tako brzo, ali evo, dogodilo se na našu sreću. Mislim da smo spremni, da ćemo odgovoriti izazovu na pravi način i u subotu ulazim spreman sto posto, idem po taj pojas", dodao je. Tvrdi i kako je jedva dočekao trenutak da dokaže svoju kvalitetu cijeloj Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto za čim težim čim uđem u organizaciju tako da, to je dokaz da si najbolji. KSW je najbolja organizacija u Europi i s ovim pojasom bi dokazao da sam najbolji poluteškaš u Europi. To je zasigurno", kaže Erslan.

Za Narkuna koji je nekad bio i 17. poluteškaš svijeta, Erslan je odradio jedan od najtežih kampova u životu. U American top team dolazili su borci Mirka Filipovića pa je i ritam bio žestok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je tu nekih manjih problema u kampu, ali ništa što će išta poremetiti planove 14.11. Tako da odradili smo sjajan kamp. Satoshi Ishii je bio tu, Ante Delija je bio tu tako da ja sam maksimalnom spreman za ovu borbu i idem po pojas sto posto", poručio je.

U borbi karijere Erslan će trebati svu moguću pomoć. On će sve vratiti u kavezu i, kako kaže, u Hrvatsku donijeti pojas KSW-a. Zato budite ove subote uz RTL 2 i od 22:30 pratite put prema vrhu Ivana Erslana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo