Šok u UFC-u: Teška bolest slomila diva!

Svijet UFC-a zatekla je vijest da se Brocku Lesnaru vratio divertikulitis, odnosno upala divertikula ("malih vrećastih hernijacija sluznice mišićnog sloja debeloga crijeva").

13.5.2011.
14:03
VOYO logo

Brock Lesnar je već imao problema s tom bolesti prije dvije godine, a sada je priznao da simptome (bol, osjetljivost u donjem lijevom dijelu trbuha i povišena temperatura) i slabost na treninzima osjeća posljednja tri mjeseca te da je počeo lagati samog sebe.

"Ovo je vrlo nesretna situacija za mene. Ni treninge ne mogu dovršiti kako bih trebao ako želim biti na vrhu. Moram naći pravu soluciju za rješenje ovog problema, a i operacija je jedna od opcija. Ovo nije kraj Brocka Lesnara, ovo je samo jedna prepreka na cesti. Zdravlje i obitelj su mi važniji od ulaska u kavez i zarade", izjavio je Lesnar umjesto kojeg će na UFC-u 131 protiv Juniora Dos Santosa nastupiti Shane Carwin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će se Brock uskoro vratiti. Trenirao sam kada se javio Dana White. Inače se ovakva borba ne prihvaća mjesec dana ranije, no imam san koji ganjam, a nemam previše vremena za njegovo ostvarenje. Ovo je prilika koja mi može omogućiti borbu za naslov", izjavio je Carwin koji je nakon borbe s Lesnarom završio na operaciji te će mu meč s Dos Santosem 11. lipnja biti prvi nakon gotovo godinu dana pauze.

Pobjednik tog dvoboja će dobiti priliku ući u ring s teškaškim prvakom Cainom Velesquezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104210571006 arti-201104010311006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo