SLAVNI UFC-OV BORAC POKUŠAO UBITI OBJE SESTRE: / Pronašli ih s teškim ubodnim ranama i u lokvi krvi. Jedva su ih spasili

Image
Foto: Instagram

Na kraju je priznao zločin i bio je uvjeren da su mu sestre mrtve pa je odmah rekao policiji da ih je ubio

8.1.2021.
15:04
Instagram
VOYO logo

Poznati UFC-ov borac, Irwin Rivera, uhićen je u Boynton Beachu na Floridi i to zbog monstruoznog zločina. Naime, kako prenosi ESPN, Rivera je pokušao ubiti svoje dvije sestre.

Rivera je zadržan u pritvoru, a 22-godišnjakinja i 33-godišnjakinja pronađene su s više ubodnih rana. Kako stoji u službenom policijskom izvješću, prvo je pronađena mlađa sestra i to s ubodima u predjelima glave, leđa i ruku. Ona je nekako uspjela reći policiji da je njezina starija sestra također napadnuta i da se nalazi u kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađa sestra je prijavila zločin i to tako što je došla kod susjeda pa su oni pozvali policiju, a Rivera je na kraju priznao zločin i bio je uvjeren da su mu sestre mrtve pa je odmah rekao policiji da ih je ubio. Starija sestra također je pronađena u teškom stanju, u lokvi krvi, ali je srećom preživjela, ako i mlađa sestra i sada su obje izvan životne opasnosti i stablno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivera je inače pod UFC-ovim ugovorom i do sada je odradio tri borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo