ŠEF UFC-A NAJAVIO PREGOVORE S KHABIBOM OKO BORBE KOJU CIJELI SVIJET ŽELI GLEDATI: / 'To je najveća borba koja se može dogoditi'

Image
Foto: AFP

On je prije nekoliko mjeseci rekao da se povlači

1.1.2021.
9:28
AFP
VOYO logo

Hvala mojim dečkima i mom ocu koji je bio sa mnom više od 20 godina. Volim cijeli svoj tim. Ovo je bila moja posljednja borba. Neću se više vraćati bez oca", rekao je KhabibNurmagomedov u pobjedničkom govoru nakon borbe s JustinomGaethjeom i šokirao borilački svijet.

"Ovo je bilo prvi put da sam bez oca. Kada me UFC nazvao za meč protiv Justina, s majkom sam razgovarao tri dana. Rekla je da ne želi da se idem boriti bez svog oca. Dao sam joj riječ da će ovo biti moja posljednja borba, a ako sam dao riječ, onda ju moram i poštivati", objasnio je Khabib prije nekoliko mjeseci svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim šef UFC-a DanaWhite nikako se ne može pomiriti s time. Tijekom gostovanja u podcastu SHOUT! izjavio je kako će sve dati od sebe za organizira revanš između ConoraMcGregora i Nurmagomedova. Irac se ovog mjeseca bori s Dustinom Poirierom, a White bi ga pokušao spojiti s Dagestancem ako pobijedi u tom meču. Ta je borba na rasporedu 23. siječnja.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Referee Herb Dean separates Khabib Nurmagomedov of Russia from Conor McGregor of Ireland after McGregor tapped out in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP

"Khabib će također biti tamo i razgovarat ćemo. U savršenom svijetu, ako Conor pobijedi, volio bih vidjeti revanš s Khabibom. To je najveća borba koja se može voditi i to je borba koja ima smisla", poručio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi se to dogodilo trebat će uvjeriti Khabiba da promijeni svoju odluku.

"Ne osuđujem ih zbog toga što me nagovaraju da promijenim odluku. To mi je razumljivo. Neću se skrivati, to me ne iznenađuje. Nude mu uvjete i borce. Razgovarao sam s majkom tri dana i ne želi da se borim bez oca. Obećao sam joj da je ono bila moja posljednja borba . Dao sam riječ i moram održati obećanje. To je bila moja posljednja borba";, ponovio je nedavno Khabib.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo