'ZAŠTO SI TO NAPRAVIO?!' /

Legendarni pokojni grappling majstor svojedobno je jako naljutio UFC prvaka: 'Govorio je gluposti'

Image
Foto: Profimedia

'Nije se gasio, stalno je nešto laprdao i non stop govorio glupa s**nja poput one da nosi šiltericu u boksačkom ringu'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

25.10.2024.
12:57
Profimedia
VOYO logo

Surfajući bespućima društvenih mreža naletjeli smo na video jedne zanimljive priče. Dakle, Sean Strickland, bivši prvak u UFC-u, nikad nije bio tako ljut kao na jednom treningu s Orlandom Sanchezom, bivšim ADCC svjetskim prvakom, s kojim se zakačio. MMA Uncovered na svojem Facebook profilu prisjetio se te situacije i objavio snimku s treninga.

"Koji k***c, zašto brate, zašto si to napravio?!" - vikao je Sean Strickland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'OBOŽAVAM NARODNU, CAJKE NE' /

Spektakularni MMA borac oduševio regiju: 'Ja sam ponosni Bosanac'

Image
'OBOŽAVAM NARODNU, CAJKE NE' /

Spektakularni MMA borac oduševio regiju: 'Ja sam ponosni Bosanac'

Priča ide ovako. Strickland je na jednom treningu govorio kako Sanchezov dobar prijatelj ne spada u gym kod njih jer je na treningu nosio šiltericu naopako, a takva prozivka se nije svidjela Sanchezu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se gasio, stalno je nešto laprdao i non stop govorio glupa s**nja poput one da nosi šiltericu u boksačkom ringu", otkrio je Orlando Sanchez.

I onda kad su Sanchez i Strickland vježbali grappling i kako bi pokazao Stricklandu tko je šef, namjerno mu je za vrijeme vježbe istegnuo tetive lakta, na način da mu je lakat trznuo u vježbi. Strickland je poludio, udario ga nogom u trbuh, pokušao laktom iz okreta pogodit ga u glavu i počeo vikati na njega.

Orlando Sanchez bio je nositelj crnog BJJ pojasa, a do tog ostvarenja došao je nakon samo četiri godine treninga. To ga je činilo jednim od najbržih američkih BJJ majstora kad je u pitanju napredak kroz sustav pojaseva i po tom pitanju je prava legenda. Prije 9 godina, 2015., okitio se titulom ADCC svjetskog prvaka u kategoriji preko 99 kilograma, a na putu do zlata porazio je prave legende poput Deana Listera i Vinnyja Magalhaesa. U finalu je bio bolji od Jareda Doppa. Osvajanje ADCC Svjetskog prvenstva vjerojatno je najveći uspjeh koji jedan grappler može ostvariti u tom sportu. Preminuo je zbog predoziranja fentanylom i methamphetaminom dvije godine kasnije.

Image
Foto: Screenshot: MMA Uncovered

Sean Strickland i Orlando Sanchez za vrijeme sporne vježbe. Trenutak kad mu je Sanchez namjerno istegnuo lakat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo