POSTOJI REALNO OBJAŠNJENJE / 'Savage' Babić se javio dan nakon dramatičnog meča i otkrio zašto se toliko mučio protiv autsajdera

Image
Foto: Profimedia

Na samom kraju druge runde uslijedio je odličan uzvrat Spilmonta koji je uspio žestoko uzdrmati 31-godišnjeg Babića

19.12.2021.
12:07
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić ostvario je jubilarnu desetu pobjedu u karijeri. U neizvjesnoj i teškoj borbi protiv Francuza Davida Spilmonta slavio je Babić nokautom u šestoj rundi.

Hrvatski borac je odlično otvorio meč te je dominirao u prvoj rundi, no na samom kraju druge runde uslijedio je odličan uzvrat Spilmonta koji je uspio žestoko uzdrmati 31-godišnjeg Babića te je zvono na kraju runde, činilo se, spasilo hrvatskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAVAGE TO ONAKO - DIVLJAČKI! /

Pogledajte kako je Babić nokautirao tvrdog Spilmonta: Ajme, nije mu bilo baš dobro

Image
SAVAGE TO ONAKO - DIVLJAČKI! /

Pogledajte kako je Babić nokautirao tvrdog Spilmonta: Ajme, nije mu bilo baš dobro

Oporavio se Babić vrlo brzo od toga. Bio je bolji u trećoj, a pogotovo u četvrtoj rundi kada je njegov suparnik završio u prvom nokdaunu. Najbolji dio borbe bila je peta runda u kojoj su oba borca bespoštedno napadali i žestoko udarali suparnika, dok je iduća, šesta runda označila kraj. Babić je nokautom zaključio ovaj vrlo kvalitetan meč te je u teškoj kategoriji profesionalne karijere i dalje na savršenom učinku - deset mečeva i deset pobjeda.

Otkrio je što se dogodilo

Babiću je ovo bio već četvrti meč u 2021. godini, što je vjerojatno utjecalo na njegovu izvedbu, no šesnaest kilograma teži Francuz definitivno je bio najveći izazov u Babićevoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon meča Babić je na svojim društvenim mrežama zahvalio svojim navijačima i usput je otkrio zbog čega je boksao nešto lošije nego ranije.

"Hvala svima na podršci. Malo sam vas zabrinuo, ali i to je dio posla. Jednostavno, gurnuo sam tijelo do nekih granica izdržljivosti i skoro platio cijenu! Želim upoznati svaki dio ovog sporta pa ne žalim za ničim. 10-0 10KO je tu i to je jedino bitno! Nastavljamo u više profesionalnom tempu i slijede velike stvari nakon prvog odmora koji sam, nadam se, zaslužio. Volim vas sve", napisao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo