ROY NELSON I SLUŽBENO POČEO TRENIRATI ZA MIRKA: / Cro Cop, vidiš li ovo? 'Ovdje se događa sva magija'

Image
Foto: Instagram: Roy Nelson

Roy Nelson počeo trenirati za Mirka

3.4.2018.
7:50
Instagram: Roy Nelson
VOYO logo

Američki MMA teškaš Roy Nelson započeo je s pripremama za svoj revanš s Mirkom Filipovićem koji će se održati na Bellator 200 priredbi, koja je na rasporedu 25. svibnja u Londonu. Nelson za Mirka trenira već neko vrijeme, no sad je Nelson to i potvrdio službeno, rekli bi smo...

OBJAVIO NOVU SNIMKU S TRENINGA! Šef ABC-a najavio dolazak u Zagreb: ‘Testirat ćemo ga više puta’

“Trening kamp je počeo danas! Jeste li uzbuđeni za Bellator 200?”, napisao je Nelson putem Instagrama prije tjedan dana uz video s isječcima iz njihove prve borbe s UFC -a 137 iz 2011. godine, a u kojoj je "Big Country" porazio hrvatskog borca koji je u tom meču vukao ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Nelson je na svim Instagram profilu objavio snimke s treninga na kojima s trenerom vježba boksačke tehnike na fokuserima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje se događa sva magija”, napisao je Nelson uz jedan video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je te 2011. godine slavio protiv Mirka, što je njegova jedna od najvećih pobjeda u karijeri, Nelson posljednjih godina ne djeluje previše impresivno i već dugo nije uspio povezati dvije pobjede. Posljednji nastup odradio je u veljači na Bellator 194 priredbi gdje je odlukom poražen od Matta Mitrionea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop s druge strane nikad nije izgledao bolje. Hrvatski borac uživa u nizu od čak osam pobjeda, koje uključuju osvetu Brazilcu Gabrielu Gonzagi na eventu u Poljskoj i osvajanje Rizinovog Grand Prixa u Japanu. To mu je najduži pobjednički niz u karijeri, a koliko je Mirko cijenjen u borilačkom svijetu najbolje možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo