PROCURILO KOLIKO SU JOSHUA I PULEV ZARADILI: / Bugarin dobio tri puta manje novca, a polovice se odmah odrekao iz fenomenalnog razloga

Image
Foto: Profimedia

Telegraph je objavio koliko su dvojica boraca zaradili nakon ove borbe. Anthony Joshua uzeo je nagradu od 10 milijuna funti (11 milijuna eura).

14.12.2020.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Britanski 31-godišnji teškaš Anthony Joshua obranio je naslov svjetskog prvaka nokautiravši 39-godišnjeg bugarskog izazivača Kubrata Puleva u devetoj rundi dvoboja održanog u subotu pred tisuću gledatelja u londonskoj SSE Areni.

Joshua je Puleva uspio dvaput uzdrmati već u trećoj rundi, ali je bugarski boksač nekako uspio dočekati gong i oporaviti se tijekom odmora. Još pet rundi je Britanac kontrolirao meč, držao Puleva direktima na distanci i čuvao se nekog zalutalog udarca s kakvima je Bugarin pokušao u nekoliko navrata iznenaditi svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nokaut možete pogledati OVDJE.

Image
SJAJNI JOSHUA POBIJEDIO PULEVA STRAŠNIM NOKAUTOM U DEVETOJ RUNDI: /

Britanski prvak nakon meča najavio okršaj s Furyjem

Image
SJAJNI JOSHUA POBIJEDIO PULEVA STRAŠNIM NOKAUTOM U DEVETOJ RUNDI: /

Britanski prvak nakon meča najavio okršaj s Furyjem

Sjajan potez Bugarina

Britanski Telegraph objavio je koliko su dvojica boraca zaradili nakon ove borbe. Anthony Joshua uzeo je nagradu od 10 milijuna funti (11 milijuna eura). Naravno, ovo je samo novac koji je ugovoren za samu borbu, a čeka ga i koji milijun od prodaje prijenosa borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarin Pulev zaravio je tri milijuna funti odnosno 3,3 milijuna eura, no odlučio se na predivnu gestu. Naime, još prije borbe obećao je da je polovicu svoje zarade donirati bolnicama, sestrama i doktorima koji se u njegovoj zemlji bore protiv pandemije koronavirusa. Ne bi se svatko odrekao 15 milijuna kuna koje je zaradio, no Bugarin je ovim potezom pokazao veličinu.

Bio je ovo prvi meč Anthonyja Joshue nakon što je prije godinu dana svladao Andyja Ruiza Jr. i vratio u svoje vlasništvo četiri pojasa koja mu je meksički Amerikanac preoteo šest mjeseci prije tehničkim nokautom u njujorškom Madison Square Gardenu i nanio mu jedini poraz u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je ista četiri pojasa, po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO, u londonskoj SSE Areni stavio na kušnju protiv 39-godišnjeg Kubrata Puleva, s kojim se trebao boriti još 2017., ali je borba otkazana zbog ozljede ramena bugarskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo