PROCURILA SNIMKA NA KOJOJ SILVA PROGANJA VELIKOG RIVALA: / Kad ga je ugledao pretvorio se u razjarenog bika

Image
Foto: Screenshot: You Tube
18.10.2016.
19:53
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Poznati borilački portal Bloodyelbow.com piše kako su Wanderlei Silva i Charles Bennett stari rivali koji još od 2005. godine svaki put kad se susretnu javno pokazuju koliko se ne vole. Pisali smo o tome kako su se Silva i Bennett susreli pred liftom u predvorju jednog japanskog hotela uoči Rizinovog Grand Prix spektakla u Saitama Super Areni i umalo potukli, a sada su se pojavile i zanimljive snimke nastale nakon Bennettovog slavlja nad Minoruom Kimurom.

Image
CRO COP UMALO SVJEDOČIO KRVAVOJ TUČNJAVI: /

Veliko rivalstvo skoro završilo nasiljem

Image
CRO COP UMALO SVJEDOČIO KRVAVOJ TUČNJAVI: /

Veliko rivalstvo skoro završilo nasiljem

CRO COP UMALO SVJEDOČIO KRVAVOJ TUČNJAVI: Veliko rivalstvo skoro završilo nasiljem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Krazy Horse” je taj meč okončao nakon svega sedam sekundi, a zatim je i prozvao brazilsku legendu kojoj je poručio, “Sjećaš li se 2005. godine?”. To možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bennett 2005. godine navodno nokautirao Silvu

Time je Amerikanac aludirao na priču u kojoj ga je navodno nokautirao prilikom njihovog susreta u ‘bakcstageu’, što Silva nikad nije priznao i dan danas zbog toga traži osvetu. Bennett je tada naglasio kako bi pristao na njihov okršaj u ringu, ali pod uvjetom da mu se za isti ponudi velikih 300 tisuća dolara.

Silva krenuo na Bennetta

Sada je objavljena nova snimka, ovoga puta iz Rizinovog ‘backstagea’, na kojoj Silva proganja prestrašenog Bennetta koji traži pomoć okupljenih i pokazuje kako mu ni na kraj pameti ne pada obračun s agresivnim Brazilcem. Iako, kad se Silva okrenuo i otišao dalje od njega, onda mu je nešto bahato dobacio. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo