POTVRĐENA BORBA STOLJEĆA: / 'Ovo će biti najveći događaj u povijesti sporta!'

Svijet je napokon dočekao kraj dugogodišnjeg natezanja i silnih neuspjelih pregovora.

21.2.2015.
11:13
VOYO logo

Vijest je prvi potvrdio sam Mayweather, a uz nju je na društvenim mrežama objavio i fotografiju potpisanog ugovora.

"Moj cilj je oduvijek bio dati navijačima ono što žele vidjeti. Ovo će biti najveći događaj u povijesti sporta. Obožavatelji boksa i sporta će 2. svibnja svjedočiti nečem veličanstvenom", priopćio je Amerikanac, dok je njegov suparnik dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što Floyd i ja možemo pokloniti navijačima borbu koju su toliko dugo željeli. Dovoljno dugo su čekali i zaslužili su meč."

Više od pet godina su se Mayweather i Pacquiao natezali oko međusobne borbe i uvijek je jedan od njih bio pretvrd orah u pregovorima. Sada su konačno pronašli zajednički jezik na radost brojnih ljubitelja borilačkih sportova. Ipak se radi o boksačima koji su posljednjih godina ostvarili čudesne dosege i to uz vrlo atraktivnu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather (38) je neporažen u profesionalnoj karijeri, a bio je svjetski prvak u pet različitih težinskih kategorija. Trenutno ima pojaseve WBA superprvaka, te WBC i The Ring prvaka u kategoriji velter. Svi će ti pojasevi biti na stolu 2. svibnja, baš kao i onaj za WBO prvaka koji trenutno drži 36-godišnji Pacquiao. Filipinac je, inače, jedini u povijesti osvajao naslove u čak osam težinskih kategorija, a proglašen je borcem desetljeća za razdoblje od 2001. do 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo