EPILOG SUKOBA / Potres u hrvatskom boksu! Nakon svađe s Hrgovićem Savez smijenio izbornika Leonarda Pijetraja

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL

Hrgović želi nastupiti na Olimpijskim igrama, a Pijetraj je tražio od njega da prođe nacionalne kvalifikacije

26.9.2019.
15:00
Igor Kralj/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskoga boksačkog saveza Bono Bošnjak potvrdio je za RTL da je na hitnoj sjednici Izvršnog odbora HBS-a jednoglasnom odlukom smijenjen izbornik boksačke reprezentacije Leonard Pijetraj

"Izvršni odbor Hrvatskoga boksačkog saveza jednoglasno je donio odluku o smjeni Leonarda Pijetraja s mjesta izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije. Također, jednoglasno je izabran Dorijan Ćalić za vršitelja dužnosti izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije", stoji u priopćenju Hrvatskoga boksačkog saveza o današnjoj sjednici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među zaključcima sa sastanka je i uvođenje obveze svim osobama iz sustava Hrvatskoga boksačkog saveza da se prije istupa u medijima moraju konzultirati s Uredom Saveza. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijetraj tražio da Hrgović prođe kvalifikacije za OI

Podsjetimo, posljednjih dana vodila se žestoka svađa između bivšeg izbornika Leonarda Pijetraja i tima hrvatskoga boksača Filipa Hrgovića zbog njegova nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović želi nastupiti na Olimpijskim igrama, a Pijetraj je tražio od njega da prođe nacionalne kvalifikacije i pobijedi amaterskoga prvaka Marka Miluna. U toj svađi u hrvatskom boksu nijedna strana nije birala riječi pa su optužbe frcale na sve strane, a sve se, čini se, razriješilo današnjom odlukom Izvršnog odbora HBS-a.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike