POSTUPAK PROTIV CRO COPA: / Slučaj je otvoren prije odlaska u mirovinu

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Američka antidopinška agencija (USADA) tvrdi da je postupak protiv Mirka Filipovića pokrenula prije njegove objave odlaska u mirovinu, piše Fight Site.

14.11.2015.
12:53
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

Bilo je to jasno i iz Mirkovih posljednjih izjava u medijima i preko Facebooka kada je rekao da je imao kontakte s Agencijom i UFC-om prije nego što je objavio kraj karijere. No, kako bi riješili sve nedoumice koje su se pojavile u javnosti vezano uz slučaj hrvatskog borca, objavili su novo priopćenje.

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

Javio se Mirko Filipović i sve priznao

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

Javio se Mirko Filipović i sve priznao

Čeka se presuda

"Kao neovisna organizacija zadužena za anti-doping program u UFC-u, USADA skrbi o rezultatima i presudama u skladu s pravilima UFC-a", objasnila je glasnogovornica USADA-e Annie Skinner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je gospodin Filipović objavio kraj karijere, ovaj slučaj je pokrenut ranije, i prema pravilima UFC-a bit će donesena presuda", dodaje.

Odgovor je to na Cro Copovu izjavu u medijima: "Vjerojatno sam prvi borac koji je suspendiran nakon što se umirovio", piše Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je u utorak objavio kraj karijere zbog nezaliječene ozljede tri tjedna uoči borbe s Anthonyjem Hamiltonom na UFC Fight Nightu u Seulu, ali samo dva dana kasnije vijest o Cro Copovoj dopinškoj aferi obišla je svijet. Legendarni borac objasnio je kako je hormon rasta koristio da bi ubrzao oporavak ramena i bio spreman za drugi nastup nakon povratka i UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo