MMA VELIKANI / Popularna stranica iskazala veliku čast Cro Copu i Miočiću: Pogledajte teškaške ratove u kojima je Filipović poražen

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su hrvatski borci dominirali na ovoj listi...

1.10.2023.
11:28
Profimedia
VOYO logo

Ovog vikenda, zbog nedostatka MMA događanja, poznati svjetski portal MMA Junkie sastavio je listu pet najintenzivnijih borbi u povijesti teške kategorije. Zanimljivo je da su hrvatski borci dominirali na ovoj listi.

Image
NEPRIKOSNOVEN /

Meksikanac je apsolutni kralj posebne kategorije i nakon spektakla u Las Vegasu

Image
NEPRIKOSNOVEN /

Meksikanac je apsolutni kralj posebne kategorije i nakon spektakla u Las Vegasu

Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ Filipović je jedini borac čiji su se dva meča našla na ovoj listi. Na četvrtom mjestu MMA Junkiejeve rang-liste je Mirkov čuveni meč iz 2003. godine. Tada se ‘‘Cro Cop‘‘ borio protiv Brazilca koji je bio smatran drugim najboljim teškašem na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Mirko Filipović i Antonio Rodrigo Nogueira imali su se prilike u svojoj karijeri boriti jedan protiv drugog. Bilo je to još davne 2003. godine, praktički u vremenima kada je Cro Copova karijera bila u velikom usponu. Iako je u tom meču Brazilac 'Minotauro' dobio dobre batine, uspio je pobijediti Mirka izvukavši mu polugu u drugoj rundi. Potez Nogueire pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Mirkov meč na listi je borba protiv Fedora iz 2005. godine, kada je u vrlo kompetitivnom meču Cro Cop poražen sudačkom odlukom, a stariji ljubitelji MMA borbi će se prisjetiti promašenog high-kicka kada je Fedor bio na konopcima, borba je proglašena najboljom u MMA svijetu te godine. Najbolje trenutke pogledajte ovdje.

Na listi TOP 5 popularne stranice MMA Junkie nalazi se i revanš Stipe Miočića i Daniela Cormiera, koji je nakon nevjerojatnog preokreta pobijedio srčani vatrogasac iz Clevelanda. Cormier je dominirao, dok Stipe nije izvukao lijevi aperkat i posao dovršio udarcima u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo