POMAHNITALI SUDAC POSTAO HIT NA INTERNETU: / Potpuno izgubio živce i prebio borce usred borbe

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Na društvenim mrežama kruži zanimljiv video situacije s jednog taekwondo turnira na kojem je sudac potpuno izgubio živce i pretvorio se u - borca!

26.7.2016.
11:14
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Da, dobro ste pročitali. Sudac se pretvorio u borca! Naime, tijekom jedne borbe sudac je htio razdvojiti dva suprostavljena taekwondo borca koji su prilično žestoko, s mnogo razmjene udaraca i bez odstojanja i distance, ušli u međusobni duel. Sudac je u jednom trenutku razdvojio borce, no jedan od njih, onaj u bijelom kimonu, je unatoč sudačkom razdvajanju krenuo prema naprijed i desnicom udario svog protivnika.

Uzeo stvar u svoje ruke

To je bio znak da sudac uzme stvar u svoje ruke i pokaže da je on šef na tatamiju. Prvo je neposlušnog borca udario desnim direktom u glavu, a nakon toga i drugog borca lijevom nogom također u predjelu glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘BIT ĆU SPREMAN’:

No, nije se na tom zadržao. Kad je srušio na pod borca u plavom kimonu, držeći onog drugog za kimono nastavio ga je napadati, ali u tom trenutku uletjeli su suci i skočili na njega kako bi ga spriječili u naumu da ga dokrajči. No, on je iskoristio prigodu i još jednom desnicom udario borca u glavu koji je pao na tatami kao pokošen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je postao pravi hit na internetu. Do sada je pregledan 86 tisuća puta, a broj pregleda raste iz minute u minutu. Neki Facebook korisnici misle kako je samo riječ o showu za mase, drugi pak komentiraju kako ih je sudac sve sastavio i kako je on za njih svjetski prvak. Kako bilo, video je prilično zanimljiv. Pogledajte kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo