POKAZALA LICE NAKON ŠTO JE DOBILA STRAŠNE BATINE: / 'Ja sam poput transformera'

Image
Foto: Instagram: Paige VanZant

UFC borkinja Paige VanZant nedavno je pretpila težak poraz od Rose Namajunas na UFC Fight Nightu 80 u Las Vegasu. Nakon te borbe, njezino lice bilo je neprepoznatljivo.

20.12.2015.
16:26
Instagram: Paige VanZant
VOYO logo

Paige VanZant spada u red najljepših UFC borkinja i općenito sportašica na svijetu, a nakon borbe sa Namajunas, njezino lijepo lice bilo je obljeveno krvlju, s masnicama i podljevima. Publika na UFC Fight Nightu 80 u Las Vegasu bila je šokirana viđenim u kavezu i istodobno oduševljena VanZantovom hrabrošću. No, poražena neustrašiva UFC junakinja u ovoj borbi nije imala apsolutno nikakve šanse protiv Namajunas koja ju je doslovno demolirala.

Sama borba potrajala je do kraja pete runde kad je Namajunas gušenjem prisilila na predaju svoju protivnicu. Lijepa i neustrašiva Paige pokušala je parirati Namajunas svojom upornošću i borilačkim fanatizmom, ali više od toga nije mogla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brz oporavak

Publika je ostala zapanjena i iznenađena što je sve Vanzant izdržala u toj borbi, kakve brutalne udarce je dobila i koliko njih, a na kraju nije nokautirana nego je izgubila predajom. Ovo je bio drugi poraz u karijeri za VanZent u osam odrađenih borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VanZant je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledala dan nakon borbe održane 10. prosinca, a kako izgleda danas.

Kao što sami možete vidjeti, oporavak je bio jako brz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prinicpu, ja sam praktički poput transformera“, napisala je Van Zant.

A tako je ružno sve izgledalo onda u kavezu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo