Spektakli koji to nisu bili: Pet najvećih razočaranja UFC-a

Od mečeva za naslov prvaka u UFC-u navijači uvijek očekuju puno, no nerijetko ih izvedbe boraca razočaraju. Donosimo pet najvećih podbačaja koji su pokvarili spektakle.

7.3.2013.
8:56
VOYO logo

Randy Couture vs. Vitor Belfort (UFC 46)

Couture je branio naslov prvaka protiv Belforta i to je prema svim pokazateljima trebao biti zanimljiv okršaj.

No, na veliku žalost navijača, meč je trajao tek 45 sekundi jer je Belfort pogodio Couturea u glavu i ozlijedio mu oko, pa su liječnici sugerirali sucima da prekinu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim Sylvia vs. Andrei Alrovski (UFC 61)

UFC 61 je bio pun osvetničkih parova, a vrhunac večeri je trebao biti dvoboj između tada aktualnog i bivšeg prvaka Sylvije i Arlovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodna dva dvoboja ovih boraca bila su zanimljiva, pa su navijači i ovaj put očekivali spektakl. Iako je Sylvia obranio naslov, ostao je dojam da u ovom meču nije bilo pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tito Ortiz vs. Ken Shamrock (UFC 40)

U glavnoj borbi večeri UFC-a 40 snage su odmjerili predstavnici stare i nove škole. Shamrock je često padao i navijačima nije ponudio previše. Kraj borbe je dočekao izudaran i natečen, ali meč nije opravdao očekivanja ljubitelja ovog brutalnog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderson Silva vs. Thales Leites (UFC 97)

Ovaj dvoboj na UFC-u 97 ostao je upamćen kao jedan od najgorih mečeva za naslov prvaka. Leites se uglavnom bacao po oktogonu, i kad je trebao i kad nije, a Silva ostao frustriran taktikom protivnika. Navijači su na kraju oba borca 'nagradili' zvižducima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderson Silva vs. Demian Maia (UFC 112)

Maia je znao da mora dati apsolutno sve od sebe kako bi imao šansu protiv Silve, koji ga je tijekom meča vrijeđao i provocirao. Brazilski borac je 'plesao' po oktogonu i vrijeđao protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je dobio upozorenje suca, a predsjednik UFC-a Dana White je nakon meča Silvi odbio predati pojas za prvaka (dao ga je njegovom menadžeru), te je izjavio da se ne sjeća kad ga je bilo toliko sram zbog nekog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo