OVAJ ZASTRAŠUJUĆI BOKSAČ IMA PAKLENI PLAN: / Za njega, nakon ovog brutalnog nokauta, govore kako bi mogao prodrmati svjetski boks iz temelja

Image
Foto: Profimedia

Megatalentirani britanski teškaš još jednom je potvrdio svoj ogromni potencijal

30.9.2019.
18:12
Profimedia
VOYO logo

Megatalentirani britanski teškaš, 22-godišnji Daniel Dubois, prošlog je vikenda odradio 13. profesionalni boksački meč i još jednom potvrdio svoj ogromni potencijal. Do sada neporaženog Ebenezera Tetteha (19-1, 16 nokauta) iz Gane srušio je već u prvoj rundi i tako došao do svoje trinaeste profi pobjede. Dubois (13:0, 12 nokauta) je u svom prethodnom meču uzeo britansku teškašku titulu, savladavši Nathana Gormana, a sad je istoj pridodao titulu Commonwealtha, kao i WBO International titulu teške kategorije.

Image
MEČ SU MU PROZVALI KRVAVOM KUPKOM, A OVIM POTEZOM JE ODUŠEVIO: /

Tysonova igra 'udari me ako možeš'

Image
MEČ SU MU PROZVALI KRVAVOM KUPKOM, A OVIM POTEZOM JE ODUŠEVIO: /

Tysonova igra 'udari me ako možeš'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada neporaženi boksač iz Gane pokazao se kao nedostojan protivnik

Do sada neporaženi boksač iz Gane pokazao se kao nedostojan protivnik po mnogima najvećem talentu svjetskog boksa teške kategorije. Jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun u ponedjeljak je na svom web izdanju donio tekst pod naslovom: "Dubois je svoje rivale u Velikoj Britaniji prestrašio nakon što je demolirao Ebenezera Tetteha za svoju četvrtu pobjedu u 2019."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se, nadalje, ističe:

'Britanski šampion sa skorom 13-0 ponovno u ring u prosincu?'

"Promotor Frank Warren otkrio je kako bi britanski šampion sa skorom 13-0 ponovno u ring u prosincu ove godine. No, iskusni teškaši, veterani Dereck Chisora, David Price i 33-godišnji Joe Joyce nisu zainteresirani za susret s ovim neustrašivim boksačem, čak i da je puno novaca u igri za meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u petak navečer gledao kako Dubois moćno ruši Ebenezera Tetteha u ringu za krunu Commonwealtha, Warren je otkrio: 'Ponudili smo Dereku Chisori i Davidu Priceu puno novca da se bore protiv Daniela, a oni nisu htjeli znati, jer oni nisu glupi", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frank Warren je promotor koji također brine o karijeri Tysona Furyja i nada se da će uspjeti riješiti svoj revanš između kralja Cigana i WBC-ovog prvaka Deontay Wildera u proljeće 2020. godine...

Daniel Dubois je trenutno 28. teškaš svijeta

"Joe Joyce nominiran je za upražnjenu europsku titulu protiv Marca Hucka, što neće biti lak posao za njega. Ali, ako Joe dobije taj meč, otvara mu se mogućnost za borbu protiv Daniela Duboisa. Ali nisam siguran da bi Joe želio sljedeću borbu. Daniel, s druge strane, će se boriti protiv bilo kojeg od tih momaka, nema problema", izjavio je Warren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za usporedbu, Daniel Dubois je, prema BoxRecu, trenutno 28. teškaš svijeta. Chisora je na 12. mjestu (jedno mjesto je bolji od našeg Filipa Hrgovića koji je 13. teškaš svijeta prema Box Recu), dok je Joe Joyce na 19. mjestu... Također, ovim nokautom Dubois je poslao poruku svim teškašima, pa i našem Hrgi, kako je on taj koji želi uzeti teškaški naslov, osvojiti sve pojaseve prvaka, biti najbolji teškaš svijeta... Tko zna, možda u budućnosti vidimo Duboisa i Hrgovića u ringu. Do tog meča bi, teoretski, moglo doći jer oboje imaju isti cilj. Biti najbolji na svijetu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Daniel Dubois učinio je ono što je trebao učiniti u subotu navečer'

"Daniel Dubois učinio je ono što je trebao učiniti u subotu navečer i bez svoje krivnje osvojio je pojas Commonwealtha, kao i WBO International titulu teške kategorije. Sad je ovaj talentirani mladić na putu da ispuni svoju misiju uzimanja svih teškaških pojaseva", ističe Worldboxingnews.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo