OTKRIVENA TAJNA NOKAUTA GODINE: / 'Pogledao sam video na YouTubeu i pokušao taj potez jednom, dvaput na treningu...'

Image
Foto: Screenshot

Tek kad se ustao shvatio je što je napravio

21.11.2019.
15:04
Screenshot
VOYO logo

Francuski MMA borac Davy Gallon (30) nevjerojatnim je udarcem prošle subote u sklopu promocije Probellum nokautirao Engleza Rossa Pearsona (35) u meču velter kategorije.

Rolling thunder kick zove se udarac kojim je iznenadio Engleza, a sada je pojasnio i kako mu je palo na pamet upotrijebiti ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam video na YouTubeu u hotelskoj sobi i pokušao taj potez jednom, dvaput na treningu. Bio sam u hotelskoj sobi s trenerom. Rekao sam mu: želim isprobati ovaj udarac'. Trener mi je odovorio: "Znaš li da je Ross Pearson, dobar protivnik i velik borac, s druge strane?". Kad sam mu rekao da jesam, dao mi je dozvolu i napomenuo da to mogu isprobati tek na kraju borbe ", ispričao je Francuz za MMA Junkie. Na kraju je to uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Probao sam baciti direkt pa krenuti na rušenje, a on je spustio ruke. Rekao sam si 'To je to, vrijeme je'. Izveo sam potez i bum! Sjeo je na njegovu glavu“, kazao je Gallon. Kada se ustao mislio je da mu je suparnik blokirao udarac, a onda je shvatio što se dogodilo. 'Bilo je ludo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo