Play ponuda

Istina o srazu s Cro Copom: 'Nikad nisam bio bliže smrti'

shimmer fallback

Bivši legendarni MMA borac Wanderlei Silva u razgovoru za portal Combate.com, otkrio je jednu zanimljivost iz svoje bogate karijere.

26.9.2014.
11:33
Play ponuda

"Moja najveća borba bila je protiv Liddella. Izgubio sam odlukom sudaca no uživao sam u njoj. Bio je čvrst, imao je teške ruke, uspio sam ga baciti u knockdown u drugoj rundi, priredili smo sjajan show. Moj drugi izbor bio bi meč s Brianom Stannom, on je bio vrlo čvrst protivnik a ja sam ima jednu od najboljih izvedbi u karijeri", kazao je Silva.

Crop Cop je u borbi na Grand Prixu slavio protiv Silve u drugoj rundi, u kojoj je fantastičnim high kickom Brazilca "poslao na spavanje", razbivši mu, pritom, i glavu. Tokom cijelog meča, Filipović je uvjerljivo bio bolji, i slobodno možemo napisati da mu je to najveća pobjeda karijere. Da ova pobjeda bude još veća, Mirko Filipović je osvojio spomenuti Grand Prix.

//www.youtube.com/embed/qWF-UdRYoUU

"Druga borba s Cro Copom bila je najteža. Imao sam ozbiljnu ozljedu oka tijekom borbe i nokautirao me u drugoj rundi. Mislim da u tom trenutku nikada nisam bio bliže smrti", slikovito je opisao borbu Silva.

Play ponuda
Play ponuda