OBJAVLJEN SPEKTAKULARNI VIDEO CRO COPA: / Fanovima diljem svijeta nedostaje slavni udarač iz Hrvatske

Image
Foto: Screenshot: You Tube

YouTube kanal 'LiamTheExpert' nedavno objavio odličan 'highlight' video svih Filipovićevih nokauta u MMA karijeri, dakle njih ukupno 26!

10.10.2017.
15:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prošlo je skoro deset i pol mjeseci od Mirkove posljednje borbe u karijeri. Cro Cop je za Staru godinu, 31. prosinca 2016. godine na RIZIN-ovom Grand Prixu u legendarnoj tokijskoj Saitama Super Areni, nokautirao u prvoj rundi Amira Aliakbarija osvojivši time ovaj snažan turnir na kojem je među ostalim svladao i Hyun Man Myunga, Muhammeda “King Mo” Lawala i Baruta Kaita.

MIRKO IZBEZUMIO SVOG VELIKOG PRIJATELJA: Ishii naivno priznao čega se najviše boji! Uslijedio je – šok!

Cro Cop se nakon slavlja u RIZIN-u odlučio oprostiti od aktivne borilačke karijere iako je ostavio mogućnost oproštajnog meča protiv, po mnogima najvećeg MMA borca ikad Fjodora Jemjeljanjenka. No, do te borbe, koju bi htio vidjeti čitav MMA svijet, još nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je karijeru završio na sjajan način, nakon pobjedičkog niza od sedam uzastopnih mečeva što mu je ujedno, uz razdoblje između 2004. i 2005. godine, i najduži niz pobjeda od kada je krenuo u profesionalnu MMA karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetko koji profesonalni borac, neovisno kojim borilačkim sportom se bavio, ima privilegiju povući se u trenutku kada pobjeđuje. To rade samo najveći. Sjetimo se samo Janice Kostelić koja je prekinula skijašku karijeru na vrhu. Da gospodo, tako rade velikani, istinski pobjednici svog sporta. Ljudi koji su pisali povijest...

S obzirom da je od posljednjeg “Cro Copovog” nastupa prošlo gotovo godinu dana, mnogobrojnim fanovima očito nedostaje slavni udarač iz Hrvatske, koji je na glasu kao jedan od pionira ovog sporta jer je žario i palio i legendarnim japanskim Prideom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je YouTube kanal “LiamTheExpert” nedavno objavio strašan “highlight” video svih Filipovićevih nokauta u MMA karijeri – njih ukupno 26! Ne moramo posebno naglašavati da je video vrlo brzo postao hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo