I liječnici shrvani: 'Nema više nikakve nade, on je već mrtav'

Obitelj boksača Hectora 'Macha' Camacha, koji je u četvrtak navečer proglašen klinički mrtvim, još ga ne želi skinuti s aparata za održavanje na životu.

23.11.2012.
9:55
VOYO logo

U četvrtak navečer Portoriko je ostao u suzama nakon što je liječnik Ernesto Torres proglasio kliničku smrt boksačkog velikana Hectora Macha Camacha, koji je upucan u glavu u utorak navečer u Bayamonu dok je sjedio s prijateljem u automobilu ispred kafića.

"Napravili smo sve što smo mogli. Moramo reći Portorikancima, ali i cijelome svijetu, da je Camacho umro, njegov mozak je mrtav. Ovo je jako tužan trenutak", izjavio je Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Camachova obitelj još uvijek ne želi dati odobrenje liječnicima da ga skinu s aparata za održavanje na životu, a boksačeve dvije ujne su rekle da će obitelj pričekati još dva dana. To je želja Camachovih sestara iz New Yorka koje se žele oprostiti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam osoba koja u sebi ima puno vjere i vjerujem u čuda, ali znanost je svoje rekla", izjavila je jedna boksačeva ujna Aida Camacho, dok je druga, Blanca Camacho, tužno izjavila:

"Nema više nikakve nade, on je već mrtav."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik policije Alex Diaz je na konferenciji za medije otkrio da su policajci u džepu Camachovog prijatelja Adriana Mojice Morena, koji je preminuo na licu mjesta neposredno nakon što je nepoznati počinitelj otvorio vatru na njih, pronašla devet paketića kokaina te još jedan otvoren u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za ubojicom boksačkog velikana i njegovog prijatelja se nastavlja.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo