Play ponuda

I liječnici shrvani: 'Nema više nikakve nade, on je već mrtav'

shimmer fallback

Obitelj boksača Hectora 'Macha' Camacha, koji je u četvrtak navečer proglašen klinički mrtvim, još ga ne želi skinuti s aparata za održavanje na životu.

23.11.2012.
9:55
Play ponuda

U četvrtak navečer Portoriko je ostao u suzama nakon što je liječnik Ernesto Torres proglasio kliničku smrt boksačkog velikana Hectora Macha Camacha, koji je upucan u glavu u utorak navečer u Bayamonu dok je sjedio s prijateljem u automobilu ispred kafića.

"Napravili smo sve što smo mogli. Moramo reći Portorikancima, ali i cijelome svijetu, da je Camacho umro, njegov mozak je mrtav. Ovo je jako tužan trenutak", izjavio je Torres.

Camachova obitelj još uvijek ne želi dati odobrenje liječnicima da ga skinu s aparata za održavanje na životu, a boksačeve dvije ujne su rekle da će obitelj pričekati još dva dana. To je želja Camachovih sestara iz New Yorka koje se žele oprostiti s njim.

"Ja sam osoba koja u sebi ima puno vjere i vjerujem u čuda, ali znanost je svoje rekla", izjavila je jedna boksačeva ujna Aida Camacho, dok je druga, Blanca Camacho, tužno izjavila:

"Nema više nikakve nade, on je već mrtav."

Glasnogovornik policije Alex Diaz je na konferenciji za medije otkrio da su policajci u džepu Camachovog prijatelja Adriana Mojice Morena, koji je preminuo na licu mjesta neposredno nakon što je nepoznati počinitelj otvorio vatru na njih, pronašla devet paketića kokaina te još jedan otvoren u automobilu.

Potraga za ubojicom boksačkog velikana i njegovog prijatelja se nastavlja.

Play ponuda
Play ponuda