O NJEMU SE PROŠLE GODINE U EUROPI NAJVIŠE PRIČALO: / Upoznajte borca koji bi mogao napraviti dar mar u UFC-u

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC je napravio potez koji se očekivao te je u svoje redove doveo borca o kojem se prošle godine najviše pričalo u europskim MMA krugovima, piše borilački portal Fightsite.

11.1.2017.
7:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tom Duquesnoy je već sada vjerojatno najuspješniji francuski MMA borac, a sada će imati priliku napraviti još više u najprestižnijoj svjetskoj MMA organizaciji. Ovaj 23-godišnjak drži naslov prvaka u dvije divizije BAMMA promocije, odnosno prvak je u bantamu i perolakoj diviziji.

KRAJNJE NESPORTSKI, ALI MAKSIMALNO UČINKOVITO: Poslao ga u zemlju snova u drugoj sekundi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje vještine brusi u možda najboljem timu na svijetu

No, taj je momak već dulje vremena izvan svoje domovine u kojoj je MMA ilegalan, nego svoje vještine brusi u možda najboljem timu na svijetu, Jackson-Winkeljohn MMA u Albuquerqueu u New Mexicu.

Fightsite ističe i kako je Duquesnoy vlasnik skora 14-1, a jedini mu poraz dolazi od Makwana Amirkhanija, borca poznatog po nadimku "Mr. Finland" koji također uspješno gradi UFC karijere te je slavio u sva tri dosadašnja nastupa u promocija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan borac

Taj Tomov poraz dolazi još iz 2013. godine, nakon čega je ostvario deset trijumfa u nizu. Ono što posebno oduševljava kod ovog momka je činjenica kako je riječ o kompletnom borcu, koji svoje protivnike završava na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako će Duquesnoy u UFC debitirati na eventu planiranom za 15. travnja, no još uvijek se ne zna tko bi mu mogao biti protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo