NURMAGOMEDOV IZRAZBIJAO BARBOZU: / Sjajni ruski borac Brazilcu je priuštio pakao u kavezu

Image
Foto: Screenshot

Khabib je nastavio niz neporaženosti impresivnim razbijanjem Edsona Barboze u tri runde.

31.12.2017.
10:39
Screenshot
VOYO logo

Khabib Nurmagomedov u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu, na UFC 219 u Las Vegasu, posljednjem borilačkom eventu godine, za završetak jedne uzbudljive borilačke godine, oduševio je MMA svijet.

VLASNIK NAJBOLJEG NOKAUTA IKAD PROTIV NEPORAŽENOG: Kad se prisjetite ovih uspavanki znat ćete zašto se s nestrpljenjem čeka njihov meč

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro CopUŽIVO: MIRKO PONOVNO U RINGU!

Khabib je nastavio niz neporaženosti impresivnim razbijanjem nokautera iz Brazila Edsona Barboze u tri runde. Nakon slavlja jednostavno je poslao poruku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu se boriti s Conorom i Tonyjem u istoj večeri. Ne šalim se. Dajte mi sat vremena odmora i mogu se sada boriti za pojas. Spreman sam", rekao je Nurmagomedov koji je slavio odlukom sudaca 30-25, 30-25 i 30-24, javlja poznati borilački site MMAJunkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurmagomedov je i dodao:

"Mogao sam ga završiti, ali nisam htio. Nisam se borio više od godine dana i želio sam odraditi svih 15 minuta", rekao je Nurmagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Titula borbe večeri pripala je u konačnici Cris Cyborg i Holly Holm. Borkinje iz perolake kategorije famovima su priuštile kvalitetnu bitku nakon koje je pojas ostao u vlasništvu nezaustavljive Brazilke. Sudačke kartice su po završetku meča pokazale 49-46, 48-47 i 48-47 u korist prvakinje. Svakoj od njih pripalo je dodatnih 50 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo