UŽIVO NA VOYO PLATFORMI /

Ngannou ulazi u ring nakon nedavnog nokauta, njegov trener: 'Netko će ići na spavanje'

Uoči njegovog debija u PFL-u protiv Ferreire, njegov trener Eric Nicksick odgovarao je na pitanja vezana uz Francisov povratak u ring i hoće li mu Ferreira predstavljati problem zbog nokauta koji je doživio

14.10.2024.
9:18
VOYO logo

Bivši prvak UFC-a u teškoj kategoriji Francis Ngannou, najjači udarač na svijetu, vraća se u kavez. U subotu 19. listopada Ngannou debitira u PFL promociji (Liga profesionalnih boraca) protiv prvaka PFL-a u teškoj kategoriji Renana Ferreire u Ryadu, Saudijskoj Arabiji. Spektakularni event u prijenosu UŽIVO možete gledati na platformi Voyo.

Image
'OVO JE PLJAČKA' /

Kontroverzna odluka trese boksački svijet: 'Znali su da su izgubili, ovo je smijurija'

Image
'OVO JE PLJAČKA' /

Kontroverzna odluka trese boksački svijet: 'Znali su da su izgubili, ovo je smijurija'

No postavlja se pitaje je li Ngannou spreman za ponovni ulazak u ring nakon što ga je u ožujku ove godine u drugoj rundi nokautirao Britanac Anthony Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči njegovog debija u PFL-u protiv Ferreire, njegov trener Eric Nicksick odgovarao je na pitanja vezana uz Francisov povratak u ring i hoće li mu Ferreira predstavljati problem zbog nokauta koji je doživio.

"To je kao bacanje novčića. Kada vas toliki tipovi dodirnu u malim rukavicama, netko će ići na spavanje. Ono što mi trebamo napraviti za vlastitu korist jest sve ono što je Francis naučio dok je trenirao za taj boks. Puno rada nogu, puno razumijevanja kako na pravi način izbjeći te udarce, kako povezati kontre i obranu", rekao je Nicksick za MMA Fighting pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova stojka je evoluirala, postala je puno oštrija, puno više autentična. Znam da to nismo uspjeli pokazati u borbi protiv Anthonyja Joshue, ali sve do te borbe sam ja vidio da je to najbolja verzija njega u posljednjih nekoliko godina."

Iako Ferreira nije ni približna prijetnja Francisu kao što je to bio AJ, riječ je u drugoj kategoriji u kojoj se koriste male rukavice gdje se lako može dogoditi da netko padne od samo jednog udarca.

POGLEDAJTE VIDEO: Dojmovi navijača nakon dramatične pobjede Hrvatske: 'Moglo je i bolje, nikad nije laganica'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo