Nezapamćena tragedija: Umro u svojoj prvoj MMA borbi!

MMA debi kanadskog borca Felixa Pabla Elochukwua pretvorio se u tragediju kakva se ne pamti u svijetu borilačkog sporta.

10.4.2013.
12:58
VOYO logo

Tragedija se dogodila na nelicenciranom amaterskom turniru 'Unleash The Beast' u Port Huronu (Michigan).

Elochukwu je u subotu izgubio borbu u trećoj rundi. U prve dvije bio je ravnopravan protivnik, ali u trećoj je primio nekoliko jakih udaraca pa je sudac odlučio prekinuti borbu i proglasiti tehnički nokaut. Međutim, nesretnom borcu je pozlilo, pao je u nesvijest, te je unatoč pomoći liječnika, umro na putu do bolnice. Iako je obdukcija napravljena već u nedjelju, rezultati i uzrok smrti još nisu poznati, pišu kanadski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir, inače, nije bio organiziran u skladu s MM propisima, pa tako nije bilo ni liječničkih pregleda svih boraca prije borbe. Organizatori, Amaterski klub boraca', su kratko prokomentirali tragediju na svom Facebook profilu.

"Izgubili smo člana naše MMA obitelji i ovom prilikom bismo mu željeli odati počast", piše u kratkoj poruci, dok je više o željama dosad nepoznatog borca otkrio njegov prijatelj Jerry Igenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je vrlo optimističan prije prve borbe. Trebao je to biti meč kojim će se probiti u viši rang natjecanja, želio se boriti za Kanadu. Stalno je pričao o tom meču".

Nažalost, lijepa sportska priča se pretvorila u tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike