NEVJEROJATNA PRIČA O JEDNORUKOM BORCU ČUDESNE VOLJE: / On je dokaz kako se sve može ostvariti, samo ako se to uistinu želi

Image
Foto: Instagram: Nick Newell/Screenshot

'Cijenim sve što Bellator radi za mene, ali nije mi prihvatljivo nikakvo popuštanje'

7.8.2019.
16:48
Instagram: Nick Newell/Screenshot
VOYO logo

"Čudesna snaga volje" i "sve se može ako se to uistinu želi"! Ovim riječima mogao bi se opisati životni put borca Nicka Newella (15-2), 33-godišnjeg borca rođenog u američkom Milfordu u Connecticutu koji je potpisao za drugu po jačini organizaciju slobodne borbe u svijetu Bellator, javlja TMZ Sports.

Image
CORMIER PROVOCIRA MIOČIĆA UOČI BORBE GODINE, STIGAO MU ODGOVOR: /

'Zabit ću taj direkt ravno u njegovo lice'

Image
CORMIER PROVOCIRA MIOČIĆA UOČI BORBE GODINE, STIGAO MU ODGOVOR: /

'Zabit ću taj direkt ravno u njegovo lice'

'Samo želim pokazati svoju volju za pobjedom'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želim pokazati svoju volju za pobjedom, ne želim biti dio nečega nije dovoljno dobro za mene. Cijenim sve što Bellator radi za mene, ali nije mi prihvatljivo nikakvo popuštanje. Ovo što sam potpisao za Bellator neće biti ništa ako ne pobjeđujem, ako nekoga ne udarim u lice. Dok to ne ostvarim, ništa nisam postigao. Samo to što ste potpisali ugovor za Bellator i dio ste rostera, to za mene ne znači da ste veliki borac ili da ste dovoljno dobri. Ne zadovoljavam se samo time. Moram pobijediti svoje suparnike. Kad pobijedim, tada ću biti sretan. Tada ću biti uzbuđen zbog budućnosti. Osjećam se kao da to moram zaraditi", kazao je Nicka Newella za TMZ Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodio se bez lijeve ruke i uz taj 'hendikep" je odrastao

"Notorious" Newell rodio se bez lijeve ruke i uz taj 'hendikep" je odrastao, ali to ga nije spriječilo da se priključi srednjoškolskom hrvačkom timu. Međutim, kad je došao na prvi trening osjećao se grozno, nemoćno. Želio je istoga trenutka odustati, ali majka mu to nije dopustila. I, umjesto da odustane, počeo je žestoko trenirati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad stvari ne idu svojim putem. Ponekad ste rođeni s jednom rukom ili vaša obitelj nije imala puno novca ili morate raditi nekoliko poslova kako biste si priuštili nešto što ste željeli ili platili da pođete u školu. Nije svakome isto", kazao je Nick Newel za Hartford Courant, čije riječi prenosi britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Inspiracija mu je bio bivši bacač New York Yankeesa Jim Abbot koji je rođen bez desne ruke'

"Inspiracija mu je bio bivši bacač New York Yankeesa Jim Abbot koji je rođen bez desne ruke", pišu Englezi. Nakon što je briljirao i skupio preko nevjerojatnih 300 hrvačkih pobjeda u srednjoj školi, krenuo je na koledž. Tamo je bio cimer sa današnjom zvijezdom kečerske organizacije WWE, Curtom Hawkinsom. U domu su zajedno gledali kečere, ali ubrzo su se prebacili na 'Ultimate Fightera'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledao kečere i Ultimate Fightera i nabrijao se

"Nije bio obožavatelj slobodne borbe. Mislim, sviđalo mu se, ali nije bio unutra, nije poznavao nijedan potez. On se samo bavi s WWE-om. Mislim, on je sada u WWE-u, govorim o Curtisu Hawkinsu. Ali, i takav mi je pomogao da uđem u MMA vode jer je toliko volio Monday Night Raw da ga je gledao svaki tjedan. I bilo je to kad je Raw bio na Spike TV-u, a nakon što je počela nova emisija u obliku Ultimate Fightera, ostao sam oduševljen. Kazao sam 'čovjeće, što je ovo, ovo moram gledati'. Kad sam se ufurao u gledanje, rekao sam:' Ovo je super, moram početi ovo raditi ". Dakle, gledanje kečerske emisije i Ultimate Fightera uvukli su se u svijet slobodne borbe", objasnio je Nick Newell u razgovoru za Bleatcher Report.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Opaki borac s jednom rukom kojem samo potpisivanje ne znači apsolutno ništa'

Stoga, TMZ ga s pravom opisuje kao "opakog borca s jednom rukom kojem samo potpisivanje ne znači apsolutno ništa ako nekog ne udari u glavu i ne pobijedi"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nickov put prema Bellatoru popločen je desetogodišnjim iskustvom u slobodnoj borbi i iako možda misli da nije velika stvar potpisivati za tako uglednu promociju, svijet slobodne borbe impresioniran je njime. Newell će svoju šansu za pobjedu imati 24. kolovoza protiv Coreyja Browninga na Bellatoru 225. Radi se o borcu koji je pobjeđivao borce poput Kevina Fergusonaaka 'Baby Slice", stoji u tekstu spomenutog američkog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo