NIJE IMAO ŠANSE

NESTAO ZA 21 SEKUNDU: Bivša UFC zvijezda ušla u kavez i dobila brutalne batine pred svojim navijačima

Poljski MMA borac Mamed Khalidov proteklog je vikenda za 21 sekundu porazio britanskog borca i bivšu UFC zvijezdu Lukea Barnatta na čečenskoj ACB promociji u Manchesteru.

Khalidov je na najvećem ACB eventu do sad pokazao snagu i kvalitetu. Barnatt je agresivnije otvorio borbu, pokušao nožnim tehnikama ugroziti protivnika, ali ostalo je samo na tome. Nakon što je Barnatt krenuo prema naprijed pokušavši iznenaditi Poljaka fintom desnom nogom, a nakon toga i lijevim direktom kojeg je uputio u prazno, ne pogodivši cilj, poljski borac vidio je kako njegov protivnik dosta oprezan i kako se očito boji krenuti prema naprijed.

SVI SU MISLILI DA JE GOTOV: Suparnik ga zamalo ubio u ringu, liječnici su ovog nesretnika morali oživljavati

U tom trenutku Khalidov je plasirao seriju udaraca. Prvo ga je pogodio lijevim direktom, a onda vezano moćno i desnim. Barnatt, ošamućen od udarca, stisnuo se uz kavez, što je bila naznaka da je ugrožen, da ga je Khalidov desni kroše iznenadio. Poljak se u tom trenutku zaletio i Barnatta zasuo jakim arsenalom udaraca u seriji, na što Barnatt nije imao odgovor. Britanac je pao na pod, a sudac je odmah prekinuo borbu.

Povratak na Net.hr