Legendarni boksač / Nemoj se igrati s vatrom! Mike Tyson poslao jasnu poruku treneru nakon incidenta na treningu

Image
Foto: PIXSELL

Tyson je bio poznat po zastrašujućem boksanju, ali i po kontroverznom ponašanju u i izvan ringa.

10.6.2022.
8:54
PIXSELL
VOYO logo

Legendarni Mike Tyson poznat je kao jedan od, ako ne i najbolji boksač teške kategorije svih vremena. On je sa samo 21 godinom postao apsolutni prvak teške kategorije, a u karijeri ima 50 pobjeda, od čega 44 s knockoutom.

Tyson je bio poznat po zastrašujućem boksanju, ali i po kontroverznom ponašanju u i izvan ringa. Tako se Amerikanac nerijetko našao u središtu kontroverznih situacija i incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se Tyson bavi svojim podcastom zvanim 'Hot boxin', gdje iz epizodu u epizodu dovodi poznate goste s kojima se opusti na jedinstveni način i priča o razno raznim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje trenira

Osim podcasta, Iron Mike još uvijek naporno trenira. Tako je na svojem Instagram profilu Tyson podijelio video sa sparinga gdje vježba sa svojim trenerom, Rafaelom Cordeirom. Cordeiro je napravio korak unazad, što je rezultiralo neočivanim udarcem.

Tyson je udario trenera direktno u glavu i skoro je rasjekao Cordeiri usta. Video možete vidjeti na Tysonovom Instagram profilu, a opisao ga je ovako: "Kada se igrate s vatrom eventualno ćete se i opeći. Oprosti zbog toga Ricardo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo