NEMA SUMNJE ZA KOGA ĆE TYSON NAVIJATI U DUELU MIOČIĆA I NGANNOUA: / Ova snimka nikako se neće svidjeti Hrvatima

Image

Odluka o prvaku pada u noći sa subote na nedjelju

25.3.2021.
21:08
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, StipeMiočić ovog vikenda po peti put brani naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji. Miočića čeka najgori mogući protivnik, prvi izazivač FrancisNgannou, kojeg je svladao odlukom sudaca 2018. godine, a borit će se na UFC 260 priredbi u Las Vegasu. Miočić već sada slovi za najboljeg teškaša svih vremena, a proglasili su ga i najopakijim borcem današnjice. Sada ima priliku opet potvrditi taj status.

A uoči borbe ESPN je podsjetio na lanjski susret Predatora i MikeaTysona. Čelični Mike mu je tada pokazao neke boksačke trikove, a Ngannou je na na Twitteru napisao da je sjajno proveo s legendom i dodao da mu je on uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kladionice su, inače, na strani Kamerunca, jer čovjek je doista u brutalnoj nokauterskoj formi, ali Miočića se nikako ne smije otpisati jer već ga je jednom, 2018. godine, svladao, a isto tako je bio “underdog”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je od tada pa do sada gubio pojas od Daniela Cormiera, zatim ga je vratio i obranio, a uoči “fajta” s Ngannouom prisjetio se baš tih prethodnih mečeva, kao i onog prvog s Kameruncem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo