NAPUŠEN, GLUP, ILI OBOJE? / Zbog teškog ozljeđivanja trudnice prvaku prijeti tri godine zatvora

UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones upao je u velike probleme zbog teškog ozljeđivanja 25-godišnje trudnice i bježanja s mjesta nesreće u nedjelju rano u jutro.

28.4.2015.
11:58
VOYO logo

Da stvar po Jonesa bude gora, u njegovom automobilu je pronađena marihuana i lula za pušenje iste. Fightsite piše i kako je zakon u New Mexicu rigorozan kada je riječ o ovakvim slučajevima, a on je slijedeći:

"Država New Mexico zahtjeva da svi vozači koji sudjeluju u prometnoj nesreći ostanu na mjestu nesreće, pruže pomoć ako je potrebno te da potrebne informacije daju ostalim vozačima ili policijskim službenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se radi o jednom vozilu koje je učinilo štetu na tuđoj imovini ili vozilu, vozač koji je skrivio nesreću je dužan pronaći vlasnika imovine ili vozila te mu dati svoje osobne podatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vozač koji je skrivio nesreću pobjegne s mjesta nesreće, a da je u pitanju samo materijalna šteta, to je zločin te se vozač može prekršajno kazniti.

Ako je u nesreći netko teže ili smrtno stradao, to je zločin te se vozač može teretiti za 'visoki prekršaj' (high misdemeanor) ili za napad.", stoji u zakonu New Mexica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je bila uhitila Jonesa, a nakon ispitivanja UFC-ov borac je u ponedjeljak na večer pušten uz jamčevinu od 2500 dolara, a prvaku prijeti maksimalna kazna od tri godine zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema uhidbenom nalogu, Jonesa je identificirao policajac koji nije bio na dužnosti. Policijski službenik je kazao kako je zamijetio Jonesa kako biježi iz rentanog srebrnog Buicka iz 2015. godine s kojim je uzrokovao nesreću, a u koji se na trenutak vratio kako bi iz njega uzeo gotovinu prije konačnog bijega.

Sve u svemu, Jones je napravio nevjerojatnu glupost jer zaista nije jasno kako je mogao misliti da će se bijegom s mjesta nesreće uspjeti izvući od zaslužene kazne, kada mu policija vrlo lako može ući u trag samo po papirima iz renta car agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, s pravom se pitamo je li Jones bio napušen i paranoičan, ili je samo glup? Stoga, zbog niza gluposti koje je Jones napravio, američki mediji postavili su pitanje: Je li došlo vrijeme da Jones napusti sport?

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo