OTKRIVEN HOROR: / 'Conorove oči bile su ispupčene. Ne znam je li bio pijan ili drogiran, ali opljačkao me. On je opasan tip'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Napadnuti mladić progovorio o hororu proživljenim s Conorom McGregorom

13.3.2019.
9:31
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Vjerojatno najveća zvijezda UFC organizacije Conor McGregor, puštena je iz pritvora u ponedjeljak oko 22 sata, četiri sata nakon uhićenja prema lokalnom vremenu. Naravno, kako se radi o planetarnoj zvijezdi koja je svojim ponašanjem ponovno zgrozila, veliki broj pripadnika sedme sile bio je prisutan prilikom njegovog izlaska iz pritvora. Tijekom izlaska slijevali su blicevi, a Conor je izašao u društvu odvjetnika i krenuo prema vozilu koje ga je čekalo na parkiralištu...

Image

'ZLOGLASNI' MCGREGOR PONOVNO UHIĆEN: UFC zvijezda nehumanim potezom postala velika sramota elitne MMA organizacije

Image

'ZLOGLASNI' MCGREGOR PONOVNO UHIĆEN: UFC zvijezda nehumanim potezom postala velika sramota elitne MMA organizacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljut, no ne i zabrinut, sa smješkom

Izgledao je ljut, no ne i zabrinut, a na snimkama se može vidjeti kako se čak i smijao u trenutku izlaska iz pritvorske jedinice. Američki mediji javljaju kako je McGregor pušten uz jamčevinu od 12.500 dolara, dok bi se službena optužnica trebala pojavili u roku od tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nakon incidenta u kojem je Conor McGregor razbio mobitel jednog obožavatelja u Miami Beachu na Floridi, oglasio se i "napadnuti" Ahmed Abdirzak, 22-godišnjak koji tvrdi da se bojao za svoj život kada je MMA legenda navodno "udarila" po njegovom iPhone 8, koji je bio u njegovoj ruci, te ga zgazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio kada su obožavatelj i McGregor u ponedjeljak ujutro izlazili iz hotela. Prema policijskom izvještaju, obožavatelj se u jednom trenutku pokušao fotografirati s borcem, međutim McGregor mu je izbio mobitel iz ruke te ga potom nekoliko puta zgazio. Potom je podigao telefon s poda i otišao bez da ga je vratio. Obožavatelj tvrdi da je vrijednost telefona 1000 dolara. Abdirzak je u ekskluzivnom razgovoru za britanski tabloid Daily Mail kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišao je s tim zaštitnim znakom s kojim ga viđate u UFC kavezu. Neću lagati, bio sam uplašen za svoj život, tip je smrtonosno oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ahmed Abdirzak kaže da se bojao da mu je život ugrožen kad ga je Conor McGregor zgrabio i uzeo njegov telefon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam ga vrijeđao niti ga uopće izazivao'

"Pogledao sam ga u lice i oči su mu bile ispupčene. Bio je tako ljut. Ne znam je li bio pijan ili na drogama, ali je izgledao kao da je pijan", objašnjava Abdirzak.

U isječku objavljenom na Instagramu, irska MMA zvijezda kao da je vikala na bradatog muškarca. McGregor mu se približi, prije nego se kamera odmakne, ističe se u pisanju Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodni sukob izvan kluba dogodio se u 5 sati ujutro, kad su Ahmed i njegovi prijatelji, uključujući i najboljeg prijatelja Fuada Nura (23), naletjeli na zvijezdu u hotelskom hotelu, dok su čekali da se riješi rentanje automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prijatelj ga je ugledao na izlazu i viknuo mu 'McGregor, McGregor, došli smo čak iz Londona", nastavio je Abdirzak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okrenuo se prema njemu i pozdravio ga. Rekao sam 'Man dem McGregor' (izraz prijateljstva i uvažavanja u Londonu) i ponovio je riječ po riječ, rugajući mi se. Činilo se da je u tom trenutku bilo dobroćudno, da je bilo u zezanciji, činilo se da je prijateljski raspoložen. Nisam ga vrijeđao niti ga uopće izazivao. Ne pijem, nikad u životu nisam taknuo alkohol. Nikad nisam konzumirao droge. Bio sam posve trijezan", objašnjava Ahmed Abdirzak i govori kako je McGregor počeo pjevati stihove iz hit rap pjesme "Thotiana" koju je Blueface izveo u klubu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Njegov je stisak bio lud'

"Ispružio mi je lijevu ruku kako bi me pozdravio, rukovali smo se. Ali onda mi je držao ruku tako da nisam mogao pobjeći. Njegov je stisak bio lud. Vidi se da je profesionalni sportaš. Mislio sam da će me udariti. Bio sam šokiran. Samo sam ostao pasivan, miran, nisam se htio boriti. Zatim je desnom rukom udario u telefon. Bilo je tako teško da sam osjetio utjecaj kroz cijelo tijelo. Četiri puta ga je zgazio.

Zatim ga je pokupio i stavio u traperice. "Napravio je svoj ples i krenuo prema svom crnom SUV-u sa svojom pratnjom koja ga je okruživala. Pitao sam ih: 'Mogu li dobiti svoj telefon natrag? Pokušao sam trčati za njim i tražio ga u tom trenutku svoj mobitel natrag, ali on se samo nasmijao. Opljačkao me je. Bila je to pljačka jasna kao dan. Nije to bio samo slomljen telefon", rekao je Ahmed Abdirzak za DailyMail i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam mogao vjerovati čemu svjedočim. Nitko mu nije oduzeo telefon i vratio ga'

"Nisam mogao vjerovati čemu svjedočim. Nitko mu nije oduzeo telefon i vratio mi ga. Koliko ja znam, još uvijek ga ima. Ima sve moje osobne slike moje majke i sina da se više nikada neću moći vratiti. Imam prijatelje u Velikoj Britaniji koji su učinili stvarno manje zločine i čak im nije dopušteno da dođu u Ameriku. Ne mogu dobiti vize. Kako to da taj čovjek, čovjek s poviješću uhićenja i nasilja, može ući i izaći kad god poželi - sve zato što je slavno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je opasan razbojnik, vrlo opasan. On živi od svojeg imena - ozloglašen. On misli da se normalna pravila ne odnose na njega. Nikome ne bih poželio zatvor, ali bi trebali napraviti primjer iz njega i zatvoriti ga. Njegovi obožavatelji već objavljuju prijetnje i viceve o meni na mreži", zaključuje žrtva napada slavnog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo