SUDAR TITANA

NAJJAČI I NAJOPAKIJI EVENT GODINE: Pitate se zbog čega svi čekaju okršaj Miočića i Cigana? Evo zašto

Izašla je najava za najjači i najopakiji MMA event ove godine UFC 211, na kojem će američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić, po drugi puta od kad je postao prvak u teškoj kategoriji, izaći u kavez.

Glavna borba večeri prava je poslastica za sve koji prate MMA, a s nestrpljenjem se očekuje i u Hrvatskoj jer Stipe Miočić, borac koji se dići svojim hrvatskim korijenima, ponovno je u “akciji”.

MMA BORAC RAZVALIO UFC: ‘U čemu je je*eni problem? Je li moja nacionalnost? Trebam li obojati kosu u plavo?’

Poznati vatrogasac iz Clevelanda Stipe Miočić je nakon osvajanja pojasa već jednom branio titulu, a sada mu stiže možda i najveći protivnik do sad, barem što se tiče perioda u kojem je pojas u njegovim rukama, slavni Junior Cigano Dos Santos koji mu je nanio zadnji poraz (prije točno tri godine), u borbi koja je proglašena za jednu od najboljih svih vremena (oba borca su bila krvava, a u borbi su se samo “mlatili”, bez puno garda).


Inače, oko ove borbe povlačili su se repovi jer je postojao dojam kao da Dos Santos nije bio bolji od Miočića, kako je borba, u najmanju ruku, trebala završiti neodlučenim ishodom.

Na spektakularnom turniru u Dallasu će naslov prvaka u slamka kategoriji braniti Joanna Jedrzejczyk u meču protiv izazivačice Jessica Andrade.

Povratak na Net.hr