NOVA STRANICA U KARIJERI / Najbolji hrvatski MMA borac odbio UFC i odabrao organizaciju u kojoj će nastaviti karijeru: 'Morao sam ovo prihvatiti'

Image
Image
1.8.2022.
22:08
VOYO logo

Roberto Soldić iznenadio je cijeli svijet izborom nove organizacije u kojoj će se boriti. Najbolji hrvatski MMA borac napustio je KSW i odabrao singapursku One Championship promociju iako se očekivalo da će otići u UFC. KSW mu je navodno nudio milijun eura samo za produljenje ugovora, a UFC mu je ponudio ugovor prema kojem bi imao pravo napasti pojas već u trećoj borbi. On je na kraju izabrao singapursku promociju osnovanu 2011. godine.

Image
VIDEO /

UFC prvak se pohvalio snimkom: 'Pokušavam ih spriječiti da ne ubiju neke varalice'

"Nisam mogao reći ne. Odabrao sam One Championship jer je to najveća borilačka organizacija na svijetu, tamo ću imati priliku boriti se u MMA-u, boksu, kikboksu, Muay Thaiju… Kad sam vidio kako izgleda atmosfera u Singapuru i kako se čelnici ponašaju prema borcima, morao sam prihvatiti ponudu", rekao je Soldić za The MMA Hour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim biti jedinstven borac"

"Želim biti prvak u različitim sportovima. Pokušat ću uzeti naslov prvaka i u MMA-u, kikboksu i u svemu u čemu mogu. To mi je cilj. Želim biti jedinstven borac, a One Championship mi daje priliku biti nešto posebno u ovom sportu. Želim ispisati povijest borilačkog sporta", rekao je Soldić i osvrnuo se na ponude koje je imao.

"Imao sam toliko opcija, toliko ponuda. KSW, UFC… Međutim, ovo što mi je ponudio One Championship… To se ne odbija. One Championship mi nudi puno više opcija od drugih promocija. Ponuda UFC-a je bila dobra, ali dobio sam ponudu najveće borilačke organizacije i nisam mogao reći ne. KSW? Tamo sam sve počistio", izjavio je Soldić. Sutra će opširnije o ovome govoriti na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo