KAKAV BIZARAN BIZNIS / Bivša zvijezda UFC-a zarađuje na čudan način: 'Svi ih žele prljave, a prosječna cijena je 150 dolara'

Image
Foto: Screenshot Instagram

Prema vlastitom priznanju, od ovog zarađuje više nego što je zarađivala od borbi te trenutno pliva u novcu

28.7.2022.
17:25
Screenshot Instagram
VOYO logo

Posljednjih mjeseci smo svjedoci novog trenda među sportašima i sportašicama koji još za vrijeme karijere, a pogotovo nakon nje pronalaze neobične načine zarade. Nekoć bi u sportskoj mirovini otvorili kafić ili restoran no ta su vremena prošla.

Sve je popularnije otvaranje profila na OnlyFansu o čemu smo već pisali, a na taj su se potez odlučile su se engleska nogometašica Madelene Wright, košarkaška ikona Liz Cambage, nekoć 39. tenisačica svijeta Ashley Harkelroad, a jedna od onih koje su pokrenule trend je UFC-ova šampionka Paige VanZant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LICE S NASLOVNICE /

Incident s opijatima joj je prekinuo nogometnu karijeru, a sad na OnlyFansu zarađuje milijune

Image
LICE S NASLOVNICE /

Incident s opijatima joj je prekinuo nogometnu karijeru, a sad na OnlyFansu zarađuje milijune

Još jedna bivša zvijezda najveće MMA promocije pronašla je neobičan način zarade nakon karijere. Felice Herring je u karijeri upisala 14 pobjeda i deset poraza, a tijekom ove godine su zaredali loši rezultati pa je objesila rukavice o klin. Okrenula se borbama bez rukavica no glavni izvor prihoda joj je nešto posve drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi zaluđeni njenim stopalima

Naime, Herring prodaje svoje nošene čarape i slike stopala za koje očigledno postoji poveliko tržište, jer kako sama kaže prosječna cijena jednog para je 150 dolara odnosno 1100 kuna.

Na ideju za takav internetski biznis došla je tijekom oporavka od ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su bili opsjednuti mojim stopalima, a ja sam nakon prve operacije upala u financijske teškoće. Trebao mi je novac. Prodajem i svoje čarape, što ih dulje nosim to su skuplje. Fanovi ih žele neoprane ili bolje rečeno - prljave. Ako volite noge i stopala, ja sam djevojka za vas", rekla je Herring u intervjuu koji je nedavno dala The Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema vlastitom priznanju, od ovog zarađuje više nego što je zarađivala od borbi te trenutno pliva u novcu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo