NA POMOLU BORBA KOJU SVI MMA FANOVI ŽELE VIDJETI: / 'Sastat ću se s Khabibom i opasno ću ga pritisnuti da dođe do toga'

Image
Foto: Profimedia

U međuvremenu, oglasio se Tony Ferguson koji je iskoristio priliku i napao Khabiba

10.1.2021.
20:14
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik UFC-a DanaWhite ponovio je u razgovoru za ESPN kako će se idućeg tjedna sastati s KhabibomNurmagomedovom u Abu Dhabiju po prvi put otkako je jedan od najboljih MMA boraca u povijesti nakon borbe s Justinom Gaethjeom prošlog listopada šokirao svijet i objavio da ide u mirovinu.

"Očito je da ću se sastati s njim jer smatram kako bi se trebao opet boriti. Pogledajte samo što je napravio Justinu Gaethjeu. Pogledajte što je napravio svim protivnicima s kojima se borio. Mislim da bi se opet trebao boriti i opasno ću ga pritisnuti da tako odluči", poručio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako naglašava da bi ga volio vidjeti u oktogonu još deset puta, iz njegovih riječi može se naslutiti kako mu je cilj da se vrati zbog jedne borbe. Naime, želio bi da odmjeri snage s Conorom McGregora ako ovaj pobijedi Dustina Poiriera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na to što mislili o McGregoru, on je jedan od najboljih ikad. Trenutačno je jako fokusiran i ako tako bude i poslije Poiriera tko ne bi želio da se bori s Khabibom ponovno", poručio je White.

U međuvremenu, oglasio se Khabibov veliki rival, TonyFerguson. On je kritički na društvenim mrežama prokomentirao omjer kojeg u MMA-ju ima Dagestanac, a to je 29:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ahh, Khabieberov omjer. Činjenica je da su više od pola profesionalnih borbi tog glupana bile borbe na dvije runde. Sve prije UFC-a. U većini organizacija, potrebne su tri runde da bi se borbe smatrale profesionalnima. Ako je tako, onda se i moje tri pobjede s Ultimate Fightera trebaju računati. Dajte mi još tri pobjede i tri nokauta", napisao je Ferguson ispod objave na Instagramu u kojoj je navedeno kako se Khabib u prvih 15 borbi karijere borio s osam boraca koji nikoga nisu pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo