MMA borba godine: / Fedor protiv 40-godišnjeg prvaka!

Iako još nije postignut konačni dogovor, ljubitelji slobodne borbe već naveliko pričaju o super borbi koja bi se trebalo održati krajem srpnja.

13.4.2011.
10:38
VOYO logo

Strikeforce u suradnji s promotorskom kućom ruskog borca M-1 Global pokušava uglaviti sve detalje onoga što su neki već nazvali najvećom MMA borbom ove godine.

Krajem srpnja u oktogonu bi se trebali naći Fedor Emelianenko i Dan Henderson, Strikeforceov prvak u lakoteškoj kategoriji. S obzirom da se Rus dosad borio u teškoj kategoriji, posebno za ovu borbu gornja granica težine bi bila postavljena na 100 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fedor je pristao i spreman je za ovu borbu. S obzirom kako trenira, mislim da će ponovno biti onaj stari. Ukoliko ne pobijedi, donijet će vlastitu odluku. Ako želi prestati, prestat će. No ako pobijedi, onda sam siguran da će se nastaviti boriti", rekao je Apy Echteld, član Fedorovog tima iz M-1 Globala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko konačni dogovor oko kilaže doista bude 100 kilograma, onda dvoboj bivšeg američkog hrvača i Emelianenka neće biti obračun za naslov prvaka, jer se 40-godišnji Henderson bori u lakoteškoj kategoriji, ali će sigurno biti glavna borba večeri.

Vezani članci:

arti-201103240707006 arti-201102270241006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo