STRAVA U BEOGRADU / Mladić htio pomoći ubijenom srpskom borcu, napadači se vratili i počeli ga ubadati

Image
Foto: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL

Savićev trener je rekao za srpske medije da je mladić koji je pomagao ubijenom borcu ostao bez nekih organa

26.2.2024.
12:46
Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Srpski MMA reprezentativac Stefan Savić (23) tragično je preminuo u nedjelju ujutro, nakon što je u kasnim noćnim satima izboden na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu i njegova smrt protresla ja regiju. On je pronađen s ubodnim ranima te je hitno prebačen u bolnicu, pružena mu je i reanimacija, ali spasa mu nije bilo te je podlegao ozljedama. Napadač koji je Savić izbo nožem ispod pazuha nakon napada je pobjegao.

Image
POČIVAO U MIRU /

Stravično ubojstvo šokiralo Srbiju: Borac izboden na smrt u Beogradu

Image
POČIVAO U MIRU /

Stravično ubojstvo šokiralo Srbiju: Borac izboden na smrt u Beogradu

Savićev trener koji je svjedočio napadu, kojega Kurir predstavlja kao Tomislava, rekao je za srpski medij u ponedjeljak da idu u bolnicu posjetiti mladića koji je pomagao Stefanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada idemo u bolnicu posjetiti heroja koji je pokušao pomoći Stefanu i sam je ozlijeđen. Odstranjeni su mu neki organi i idemo mu zahvaliti na svemu", rekao je i objasnio da taj mladić nije poznavao Stefana negao da je vidio kako u krvi leži na ulici:

"Prišao mu je i dok mu je pokušavao pomoći, napadač ili napadači su se vratili i počeli ga ubadati. Sad je dobro, učinit ćemo sve da mu pomognemo, da damo krv, dosta nas je i učinit ćemo sve da mu pomognemo jer on je heroj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic je otkrio da su ubijeni i ubojica bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, a do je do svađe došlo po izlasku iz njega. Potom ga je napadač jurio niz Dobračinu pa potom izbo na križanju s Dunavskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savić je prije samo tri mjeseca u Tirani na Svjetskom prvenstvu u amaterskom MMA osvojio brončanu medalju.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo