Uzvratni meč kojeg čekamo godinama: Mirko želi Fedora u ringu!

Premda je legendarni MMA borac Fedor Emelianenko službeno objavio kraj karijere prošle godine, mnogi priželjkuju njegov zadnji grandiozni oproštajni meč.

26.9.2013.
17:57
VOYO logo

Bio bi to sasvim sigurno meč koji bi privukao pozornost cijelog svijeta. Ljubitelji sobodne borbe i danas pamte antologijski dvoboj Cro Copa i Fedora na turniru Pride Final Conflict 2005. godine, kada je ruski borac bio blizu poraza, ali je jednoglasnom odlukom sudaca ipak uspio zadržati tada petogodišnji niz nepobjedivosti koji se protegnuo sve do 2012. kada ga je polugom porazio Brazilac Fabricio Werdum.

Bila je to senzacija, jer Fedor je glasio za 'nepobjedivog', borca koji nema konkurenciju u ovom sportu. No, godine su ipak uzele danak, a ruska legenda objavila je kraj karijere 2012. godine, u dobi od 35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu dana poslije, u Rusiji će se pod okriljem organizacije Legend susresti Mirko Filipović i Fedorov mlađi brat Alexander (8. prosinca) kojeg je Cro Cop jednom već pobijedio, a na You Tubeu se prije nekoliko dana pojavio zanimljiv video s presice hrvatskog borca, koji je govorio Alexanderu, ali i o toliko željenom uzvratu protiv Fedora.

//www.youtube.com/embed/Mc_zE3ECb-o

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrhunskoj sam formi, i dalje vježbam sedam dana tjedno. Fedora smatraju najvećim borcem svih vremena, a naš meč jednim od najboljih u povijesti ovog sporta. Ako se kojim slučajem vrati, volio bih odraditi revanš protiv njega", poručio je Filipović.

Teško se oteti dojmu da se Mirko, po sili prilika, ipak bori s 'krivim' bratom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo