MIRKO FILIPOVIĆ BEZ IKAKVE ŠANSE?! / Cro Cop je za kladionice potpuni autsajder protiv Kinga Moa

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pred hrvatskim majstorom borilačkih vještina Mirkom Filipovićem (42) četvrtfinalni je dvoboj Rizinova Grand Prixa u Japanu.

28.12.2016.
18:10
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Suparnik mu je 35-godišnji američki borac Muhammed Lawal, a cijeli program u Saitama Areni počinje u četvrtak u 7 sati ujutro po hrvatskom vremenu. Mirkova je borba 13. i posljednja po rasporedu.

Image
ODRAĐENO SLUŽBENO VAGANJE: /

Cro Cop je gotovo deset kilograma teži od svog suparnika

Mirko devet kilograma teži

Dan uoči borbe odrađeno je i službeno vaganje pri čemu se pokazalo da Cro Cop ima 106 kilograma, odnosno čak devet više od njegovog suparnika Kinga Moa. Prošlogodišnji osvajač Rizinova Grand Prixa uskočio je na mjesto Wanderleija Silve i čini se znatno opasnijim suparnikom od Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu to propustile primijetiti ni kladionice prema kojima je Lawal znatno bliži pobjedi. U hrvatskim se kladionicama, naime, koeficijenti na Amerikanca kreću od 1,45 do 1,50, dok na Filipovićevu pobjedu iznose velikih 2,45 do 2,50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik ovog dvoboja dva dana kasnije ide na boljeg iz para Kaido 'Baruto' Hoovelson - Tsuyoshi Kosaka, a na Staru godinu je na rasporedu i finale. U Saitama Areni gledat ćemo dvije runde po pet minuta u četvrtfinalnim i polufinalnim borbama, dok će se finalna borba voditi u tri runde. U slučaju neodlučenog ishoda borce čeka i dodatna odlučujuća runda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo