MIOČIĆEV SLJEDEĆI PROTIVNIK PRIZNAO DA JE BIO NA DNU I OTKRIO: / 'Rekao sam Dani Whiteu da nije normalan'

Image
Foto: Screenshot

Miočićev protivnik rekao je da je prije nekoliko mjeseci bio na dnu

5.2.2018.
9:25
Screenshot
VOYO logo

Daniel Cormier, izazivač Stipe Miočića i aktualni UFC-ov poluteškaški prvak, nakon pobjede protiv Volkana Oezdemira na UFC-ovoj priredbi 220 došao je u priliku da napadne i naslov najboljeg teškaša u UFC-u.

ZVIJEZDA UFC-a NEMA POVJERENJA U MIOČIĆA: ‘Cormier će mu napravit isto što i Volkanu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam mislio da ću dobiti ovu priliku. U poziciji sam u koju nisam mogao ni zamisliti da ću biti prije šest ili sedam mjeseci. Kada sam otišao iz Anaheima (op.a. priredba UFC 214 gdje je izgubio od Jona Jonesa), bio sam na dnu", rekao je Cormier u razgovoru za MMAWeekly.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za teškaški naslov protiv Miočića bit će 7. srpnja.

“Imat ću oko 104, možda 106,5 kilograma. To je za otprilike 4,5 kilograma manje od onoga koliko će težiti moj protivnik. Jedino što će se promijeniti je to da ću puno više dizati utege, a neću imati ni toliko skromne obroke”, rekao je Daniel Cormier. Isto prilikom je i otkrio o čemu je razgovarao s čelnim čovjekom UFC-a Danom Whiteom što se tiče njegove kilaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆ I CORMIER IPAK ULAZE ZAJEDNO U OKTOGON: ‘Nazvao sam Stipu i dogovorili smo za koji ćemo se iznos boriti’

“Dana mi je rekao da izgledam kao da još uvijek nisam nabio toliko kilograma. Rekao sam mu da nisam… ne još. Pitao sam ga, ‘što misliš, koliko ću težiti?’. On je odgovorio, ‘120, nakon što skineš kilu i pol’. Rekao sam mu da nije normalan, imat ću 104-106,5 kilograma", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo