MIOČIĆ S NIKAD BOLJIM RAZLOGOM PROZVAO CORMIERA: / Ne postoji ništa snažnije od ove poruke bivšeg prvaka

Image
Foto: AFP/Screenshot

'Ja bih postupio na jednak način'

5.2.2019.
12:00
AFP/Screenshot
VOYO logo

Američko-hrvatski majstor borilačkih vještina Stipe Miočić iskoristio je službeni YouTube kanal kako bi se svojoj publici predstavio u ulozi oca, ali i iskoristio minutažu na objavljenom zapisu s porukom Danielu Cormieru.

U pitanju je borac koji je Miočiću skinuo pojas UFC-ova teškaškog prvaka kojeg je vatrogasac iz Clevelanda osvojio, onda i rekordna tri puta uspješno branio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uloga oca

"To je nešto najbolje što mi se dogodilo. Uistinu, to je nešto najbolje što mi se dogodilo", šapuće Miočić u kameru dok u naručju drži šest mjeseci staru kći koju su on i supruga Ryan Marie Carney nazvali Meelah Grace.

"Postati vatrogasac bilo je nevjerojatno. Ući u UFC, uzeti pojas teškaškog prvaka, obraniti ga više od ikoga u povijesti bilo je divno. Ali, one minute kad se ona rodila... Čovječe, nisam znao što je to ljubav, a volio sam ju. To je svakim danom raslo sve više i više i shvatio sam da sam zato ovdje. Da od nje napravim bolju osobu, da odraste i bude nevjerojatna žena. Ona je moje sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Cormieru

Odmaknuvši se od nježne strane priče, Miočić se osvrnuo na borbu u kojoj je izgubio pojas, a potom naglasio:

"On je sjajan borac, zaslužio je sve što je dobio jer je sve pobijedio, ali iskreno vjerujem da sam bolji borac i želim to dokazati sebi, jer u svom srcu znam da sam bolji. To nije upitno. Sto posto!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je Miočić priznanjem da o mogućem revanšu svakodnevno razmišlja i da bi se njime vratio ondje gdje mu je mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan razmišljam o tome kako me pobijedio. Znam da sam ja trebao pobijediti njega. Ma, i ne radi se o tome da ponovno uzmem pojas i da njega pobijedim nego o tome da kćeri kad odraste pokažem da je potrebno da bez obzira na to koliko duboko padneš ponovno ustati, sa sebe otresti prašinu, i nastaviti ići prema naprijed."

Pričao je potom Miočić o odnosu kojeg ima sa Cormierom i njegovim sinom i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najiskrenije mislim da mi to duguje. Ozbiljno. Duguje mi. Ja bih postupio na jednak način."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo