MIOČIĆ PRIJETI CORMIERU MIROVINOM: / 'U to možete biti sigurni, imam nešto spremno za njega'

Image
Foto: AFP

Njihov revanš na rasporedu je idućeg mjeseca

9.7.2019.
18:30
AFP
VOYO logo

StipeMiočić idućeg mjeseca planira umiroviti DanielaCormiera, aktualnog teškaškog UFC prvaka. Upravo mu je on prije godinu dana oteo naslov, a 17. kolovoza imat će ga priliku vratiti. Dug je to period u kojem nije odradio niti jednu borbu očekujući revanš.

"Imao sam priliku biti sa svojom kćeri i gledati kako odrasta. To mi je nešto najvrjednije u životu. Ja sam na kraju dobio priliku za revanš i to je jedino bitno", rekao je Miočić u razgovoru za Youtube kanal The Schmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se i kako je poslije poraza izgledao povratak u vatrogasnu postaju.

Uništavali ga

"Jednostavno su me uništavali. Osjećao sam se toliko mal. Bilo je sjajno. To je ono što mi treba da me zadrži na zemlji", kazao je. Osvrnuo se potom na dosadašnje suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ngannou je bio teška borba, on je snažan borac i jako udara. Zatim prva borba protiv Juniora Dos Santosa. Vrijedi spomenuti i Marka Hunta. Ovo je teška kategorija i niti jedna borba nije laka...", kazao je.

Progovorio o mogućoj borbi s Ngannouom pobijedi li Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napredovao je i bolji je borac nego kad smo se prvi borili. Međutim u potpunosti sam fokusiran na 17. kolovoz. Ne mogu razmišljati o tome što slijedi nakon toga. Cormier? Imam nešto spremno za njega, vidjet ćete. Možete biti sigurni da ću ga poslati u mirovinu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo