MIOČIĆ I SUPRUGA OTKRILI KAKO ĆE SE ZVATI NJIHOV SIN: / Odabrali su jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj

Image

Stipe je početkom mjeseca obznanio javnosti da čekaju prinovu i da je u pitanju sin, a odmah je počelo nagađanje kako bi se mogao zvati

31.3.2021.
12:29
VOYO logo

Bivši prvak teške kategorije UFC-a, američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić, nakon kćeri Meelah Claire uskoro dobiva još jednu prinovu u obitelji. Njegova supruga već je neko vrijeme trudna i par je otkrio kako će se njihov sin roditi na ljeto ove godine.

Stipe je početkom mjeseca obznanio javnosti da čekaju prinovu i da je u pitanju sin, a odmah je počelo nagađanje kako bi se mogao zvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Stipe rekao ranije da bi sina volio nazvati po pokojnom djedu Blažu, njegova je supruga Ryan Marie otkrila kako su se ipak odlučili za nešto modernije ime i za američko govorno područje ime koje se znatno lakše izgovara.

Image
Image

Instagram

Odlučili su se za popularno ime Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što mi je stvarno važno u životu je zdravlje i sreća njih dvoje (i Matea)", napisala je Ryan Marie na Instagramu uz fotografiju na kojoj se Stipe i Meelah spuštaju niz tobogan. Inače, Mateo je vrlo popularno ime u Hrvatskoj i nalazi se u top 10 najčešćih imena u Hrvatskoj u 2020. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo